Синът на Туцо: Не познавам Митьо Очите

Синът на Туцо: Не познавам Митьо Очите  - E-Burgas.com
Снимка: бТВ

Радослав Попов работи за вдовицата на Милчо Бонев – Бай Миле , син е на един от „килърите” – Янко Попов - Туцо

„Не съм бил на престрелката, не зная как се свързва с това името ми. С Митьо Очите не се познавам”. Това обяви по бТВ Радослав Попов от Самаков, един от осемте задържани за стрелбата в Слънчев бряг на 8 юни, при която тежко беше ранен Димитър Желязков – Митьо Очите, а един от неговите охранители – Александър Алексиев, беше убит. Той твърди, че е имал проблеми с всички останали от снимките, разпространени от МВР.

Попов е на 28 години и е управител на фирма, която стопанисва имоти в Слънчев бряг. Работи за вдовицата на убития през 2004 г. Милчо Бонев – Бай Миле – Силвия Панагонова. Син е на един от съдените по делото „Килърите” – Янко Попов – Туцо. Бил е освободен половин час след задържането, за престрелката е разбрал от новините.Попов твърди, че е бил заплашван от собственика на заведението 4You Божидар Кузманов, където беше прострелян Митьо Очите. Той е подавал сигнали в полицията за заплахите, но тя не е предприела нищо.

 

По думите му полицията в Несебър и Бургас си затваря очите за много неща.

Адвокатът на Радослав Попов – Иво Найденов, който е адвокат и на баща му, каза, че всеки отговаря персонално за постъпките си. Големият проблем е, че полицията прибра по махленска клюка Радослав, сега се чудим как да обясним, че той няма нищо общо, каза адвокатът.

Коментари

Още от последните новини