Силният вятър обърна автобус в Руенско, осем души пострадаха

Силният вятър обърна автобус в Руенско, осем души пострадаха  - E-Burgas.com

Автобус е катастрофирал самостоятелно около 6:00 часа тази сутрин на пътя между селата Съединение и Люляково, съобщават от полицията. Превозното средство е излязло в крайпътната канавка, като по първоначални данни се е обърнало в следствие на силния вятър. 

В него са се возили работници от кабелна фабрика в село Люляково.

От катастрофата общо са пострадали осем пътници, от което трима са отведени в УМБАЛ-Бургас.

50-годишна жена е с контузия на гръдния кош, 36-годишна жена е с контузия на предмишницата, а 20-годишна жена е с контузия на гръдния кош. 

Свързани статии
Тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас, няколко души са в болница Войната по пътищата взе жертва в Бургаско Надрусана айтозлийка предизвика катастрофа на бургаско кръстовище, откараха я в болница Пиян айтозлия се претрепа с триколка Катастрофа с камион блокира едната тангента към София Младеж от руенско помля пенсионер с автомобила си е село Просеник Общински автобус катастрофира в Бургас 65-годишна бургазлийка с 4 счупени ребра отказа хоспитализация след катастрофа Съдът се произнесе за катастрофата, в която загина кметицата Ванча Байлова Турски Хюндай връхлетя върху Ровър на жандармерията край Стоилово
Тагове
катастрофа
Коментари

Още от последните новини