Сериозен пропусквателен режим на стадион "Черноморец" преди дербито

Сериозен пропусквателен режим на стадион

На 23 февруари /събота/ от 14:00 часа ще се играе градското футболно дерби между отборите на "Черноморец 1919" и "Нефтохимик". Мачът е от 18-ия кръг в Югоизточната трета лига и се очаква с голям интерес. Двубоят е на стадион "Черноморец" в квартал "Акациите".

Във връзка с организацията на предстоящото дерби, ръководството на "Черноморец 1919"  уведомява за създадения пропускателен режим, свързан с изискванията за сигурност на спортни мероприятия от такова ниво.

  • Привържениците на "Черноморец" (домакини) ще могат да влизат през вход 1, на сектор "А" (до бариерата);
  • За привържениците на "Нефтохимик" (гости) е осигурен достъп през вход 3 на сектор "В" (откъм ул. "Индустриална");
  • На стадиона няма да бъдат допускани лица във видимо нетрезво състояние и под въздействието на упойващи вещества;
  • В района на стадиона няма да бъде разрешено внасянето на пиротехнически средства.

Почитателите на футбола е важно да знаят, че:

  • Всички зрители, желаещи да наблюдават срещата на стадиона, трябва да носят в себе си документ за самоличност, по изискване на органите на МВР. В противен случай няма да бъдат допуснати на спортното съоръжение;
  • Влизането в стадиона ще става чрез безплатни пропуски. Част от тях ще бъдат раздадени предварително чрез ръководствата на двата отбора и чрез фенклубовете. За останалите зрители, пропуските ще бъдат достъпни на стадиона в деня на срещата.
  • Достъпът до паркинга на стадион "Черноморец" ще бъде ограничен. Ще се допускат автомобили, които са били заявени в предварително изготвен списък;
  • Стадионът ще бъде отворен за публиката в 13 часа.

Във временното класиране след есенния полусезон отборът на "Черноморец 1919" заема пето място с актив от 31 точки /9 победи, 4 равни и 4 загуби при голова разлика 38:18/. "Нефтохимик 1962" е лидер с 41 точки /13 победи, 2 равни, 2 загуби и голова разлика 40:10/.

Коментари

Още от последните новини