Съдът безкомпромисен! Остави крадец на велосипеди в ареста

Съдът безкомпромисен! Остави крадец на велосипеди в ареста - E-Burgas.com
Архив МВР-Бургас

По искане на Районната прокуратура в Бургас бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо бургазлията с малко име Стоян, обвинен в кражба на велосипед, извършена при условията на опасен рецидив.

Стойността на откраднатото колело е 363 лв., става ясно от прессъобщението на прокуратурата. Престъплението е извършено на 08.05.2020 г. в град Бургас, ж.к. „Меден рудник“. Велосипедът е откраднат от етажна площадка в блок 355.

Според прокурора, налице е обосновано предположение за това, че Стоян  е извършил престъплението, в което е обвинен. Представителят на държавното обвинение е категоричен, че Стоян може да извърши ново престъпление или да се укрие.

Съдът прие мотивите на прокурора и задържа под стража обвиняемия.

Определението на Районен съд – Бургас може да бъде обжалвано пред Окръжния съд в града.

Свързани статии
Внучка обра баба си в руенско село Влак блъсна велосипедист край Полски Тръмбеш Наглец задигна колело от стоянката пред общината (Видео) Деца откраднаха и потрошиха лаптопи в селско училище в Камено Бургазлия написа ПИН-а върху дебитната си карта, по-късно установи лиспата на 4,5 бона Посегнаха и на онкоболните: Източиха 200 хил.лв. от болница в Благоевград За по-малко от 24 часа заловиха айтоски криминогени, откраднали автомобил Съдът безмилостен към двамата "душмани" на възрастна жена в Съединение 52-годишна жена излъга млад мъж при продажба на спалня Заловиха автоджамбази, откраднали и продали микробус за 1 200 лв.
Тагове
кражба велосипед
Коментари

Още от последните новини