С какво ще се отоплявате тази зима? (анкета)

С какво ще се отоплявате тази зима? (анкета) - E-Burgas.com

Инфлацията през последните седмици се отрази на всички нива на потреблението. Очаква се предстоящите студени месеци чувствително да повлияят на сметките в домакинството с много по-високи сметки за отоплението. 

Експерти казаха кое ще бъде най-икономичното и най-скъпото отопление тази зима

През тази зима ще плащаме по-високи сметки трите основни източника на отопление - електричество, парно и дърва за огрев. 

Енергийни експерти изчислиха, че най-изгодно ще бъде отоплението с климатик от висок клас, който ще излезе два пъти по-икономичен от парното. Въпреки поскъпването и трудното намиране на пазара в момента, дървата за огрев и екопелетите също остават сред евтините варианти за по-топла зима. 

Анкета
Свързани статии
Няма да вдигат цената на ток, парно и вода за бита до Нова година Експерт: Поскъпването на горивата ще продължи Радев: Трета седмица България държи най-ниската цена на тока в Европа Експерти казаха кое ще бъде най-икономичното и най-скъпото отопление тази зима Колко струва апартамент в Слънчев бряг и Свети Влас Община Бургас: Подгответе се за зимата като вземете безплатно нов електроуред Лято и пандемия: Пълни хотели, ресторанти - наполовина Правителството търси начини как да овладее скока на цената на тока Тарифите на такситата скачат от два до три пъти Държавата зорко следи за злоупотреби с отоплителните помощи
Тагове
отопление цени инфлация
Коментари

Още от последните новини