С какво ще се отоплявате тази зима? (анкета)

С какво ще се отоплявате тази зима? (анкета) - E-Burgas.com

Инфлацията през последните седмици се отрази на всички нива на потреблението. Очаква се предстоящите студени месеци чувствително да повлияят на сметките в домакинството с много по-високи сметки за отоплението. 

Експерти казаха кое ще бъде най-икономичното и най-скъпото отопление тази зима

През тази зима ще плащаме по-високи сметки трите основни източника на отопление - електричество, парно и дърва за огрев. 

Енергийни експерти изчислиха, че най-изгодно ще бъде отоплението с климатик от висок клас, който ще излезе два пъти по-икономичен от парното. Въпреки поскъпването и трудното намиране на пазара в момента, дървата за огрев и екопелетите също остават сред евтините варианти за по-топла зима. 

Анкета
Свързани статии
КЗП: Високите цени са нелоялна търговска практика Омбудсманът: Не е справедливо мобилните оператори да вдигат цените Яйцата са рекордьор на поскъпването у нас Гласуват нови мерки срещу високите цени на горивата Цените на горивата у нас паднали с 20% последните месеци Храните в България са поскъпнали с 52% през 2022 г. За година основните храни у нас са поскъпнали двойно Цените на храните отново се вдигат Никола Стоянов оптимист за 2023, щяло да има рязък спад на инфлацията Цените на елхите също скочиха
Тагове
отопление цени инфлация
Коментари

Още от последните новини