С какво ще се отоплявате тази зима? (анкета)

С какво ще се отоплявате тази зима? (анкета) - E-Burgas.com

Инфлацията през последните седмици се отрази на всички нива на потреблението. Очаква се предстоящите студени месеци чувствително да повлияят на сметките в домакинството с много по-високи сметки за отоплението. 

Експерти казаха кое ще бъде най-икономичното и най-скъпото отопление тази зима

През тази зима ще плащаме по-високи сметки трите основни източника на отопление - електричество, парно и дърва за огрев. 

Енергийни експерти изчислиха, че най-изгодно ще бъде отоплението с климатик от висок клас, който ще излезе два пъти по-икономичен от парното. Въпреки поскъпването и трудното намиране на пазара в момента, дървата за огрев и екопелетите също остават сред евтините варианти за по-топла зима. 

Анкета
Свързани статии
Прогноза: Българските картофи ще поскъпнат двойно Борим кризата с 0% ДДС на хляба, по-високи пенсии и отстъпка за горивата Коалицията обсъжда антикризисните мерки заради високата инфлация Добри Митрев: Драстично увеличение на горивата ще е срив за държавата и всеки българин Мика Зайкова: Инфлацията у нас ще достигне 20% Живодар Терзиев: Българският пазар не е подготвен за цени от 3,50 лева за литър Икономист очаква бензинът да стигне 5 лева Сянката на плажа - от 5 до 40 лв., скача цената и на бирата и цацата Министерството: Чадърите и шезлонгите няма да са с намалени цени и това лято Агнешкото скочи с 80% в навечерието на Великден
Тагове
отопление цени инфлация
Коментари

Още от последните новини