Рязък спад на новозаразените в Бургас, но скок на починалите

Рязък спад на новозаразените в Бургас, но скок на починалите - E-Burgas.com

Наблюдава се рязък спад на новорегистрираните с коронавирус в почти всички общини в областта, но са се учеличили смъртните случаи за последното денонощие. Това става ясно от бюлетина на РЗИ за последните 24 часа.

Общо новите регистрирани с инфекцията са 153 в цялата област, като в Бургас са 108, а в Поморие 12. Във всички останали общини са пет или по-малко случаи, с изключение на Средец, където положителните проби са 8.

11 от всички болни са хоспитализирани, 14 са загубили битката с ковид.

Общини

Брой случаи

Община Бургас

108

Община Айтос

2

Община Руен

1

Община Несебър

5

Община Карнобат

1

Община Камено

5

Община Поморие

12

Община Царево

1

Община Приморско

4

Община Малко Търново

1

Община Созопол

5

Община Средец

8

Община Сунгурларе

0

Свързани статии
Девет общини в Бургаско без нито един случай на ковид, но смъртността не отстъпва 544 са новите случаи на ковид в страната, Бургас на второ място 15 нови случая на коронавирус в Бургас 552 са новите случаи на ковид, от днес част от мерките падат 41 са новите случаи на ковид в Бургас, двама са починали 6728 пребориха коронавируса за едно денонощие, 535 са новите случаи Половината област без нито един случай на ковид, за първи път и без починали Четирима души починаха от ковид в Бургаско, само три са общините без нови случаи 65 са новозаразените в Бургас, 750 в страната 753 са новите случаи на ковид, 37 в област Бургас
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини