Росен Минасян готов да си понесе последствията след боя в „Алегро“

Росен Минасян готов да си понесе последствията след боя в „Алегро“ - E-Burgas.com

Открили зъбите на пострадалия на другия ден в заведението

Обвиненият в побоя над охранителя Веселин Вълев – Росен Минасян, сподели пред Районния съд днес, че съжалява за постъпката си и е готов да си понесе наказанието. „Ударих момчето, съжалявам, ще си понеса последствията“, каза пред съдебния състав днес Минасян, който е с превързана дясна длан, която била жестоко порязана. Това обаче не трогна съдиите, които го оставиха в ареста след кратка беседа.

По време на пледоариите от прокуратурата стана ясно, че обвиняемият е нанесъл удари в главата на охранителя Веселин Вълев, след което го е ритал с крак. И това не му е попречило предвид факта, че преди около 2 месеца кракът му бил опериран. Два дни след инцидента, разследващите полицаи открили зъбите на Веско на пода на заведението. Обвинителят изяви опасение, че Росен може да се укрие в чужбина, тъй като живее с приятелката си в Англия, затова поиска най-тежката мярка.

Адвокатът му обаче бе категоричен, че такова искане е неоснователно, тъй като Росен издържал приятелката си, с която имат бебе, както и изплащал апартамента, в който живеят. Той заработвал като шофьор на английско летище. Според защитника му дори имало дилема какъв е точно характера на престъплението, тъй като според събраните доказателства от експертизата по случая, нямало основание да се гледа средна телесна повреда.

В крайна сметка съдията по делото реши той да остане в ареста.

Коментари

Още от последните новини