Расте списъка с ''подвизи'' на избягалия от обект в Сарафово затворник

Расте списъка с ''подвизи'' на избягалия от обект в Сарафово затворник - E-Burgas.com

20-годишният затворник, който избяга от строеж в Сарафово, а след това бе заловен в Рудник, се оказа, че има доста голям списък с ''подвизи'' докато се укривал от органите на реда.

Констатирано е, че междувременно същия извършил :

взломна кражба на дрехи, обувки, домакински прибори и инструменти от къща, разположена в кв. Черно море, собственост на 65 годишен бургазлия

взломна кражба на златни накити с тегло около 60 - 70 гр., парична сума и други вещи от къща, разположена в кв. Рудник

Бургазлията направил пълни самопризнания и по двата случая. За тези кражби и взломната кражба на музикална уредба от къща, разположена в кв. „Рудник“, която впоследствие е продадена на 28 годишен мъж от кв. „Черно море“, са образувани досъдебни производства.

Припомняме, че 20 годишния мъж излежавал десет месечна присъда „лишаване от свобода“ за извършени кражби на вещи, като след като се отклонил от строителния обект, се укривал в различни необитаеми къщи в обитавания от него бургаски квартал „Рудник“, чиито собственици работели извън страната. Работата по цялостно документиране на престъпната дейност на криминално проявения мъж продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас. 

Коментари

Още от последните новини