Ръст на заболелите с ковид в почти всички общини в Бургаско

Ръст на заболелите с ковид в почти всички общини в Бургаско - E-Burgas.com
В Камено новите случаи са 14 само за два дни

Ръст на новорегистрираните с коронавирус се наблюдава в почти всички общини в област Бургас през последните няколко дни. С по над 10 новозаразени са вече половината териториални единици в региона.

Висок остава и общия брой новозаразени за вчера – 284 в цялата област. В Бургас са 187, в Айтос – 19, в Карнобат -15, Поморие – 13, Созопол – 11 и Несебър с 10 нови случая. Единствено в Приморско няма нито един нов регистриран, а в Малко Търново е само едно лице.

Новите хоспитализирани са 34 човека, всички останали са на лечение в домашни условия. Три от лицата са в тежко състояние и реанимация, а починалите за последното денонощие са 5 пациенти.

До момента в Бургаска област са се излекували 1659 от общо 6302 заболели. Смъртните случаи са 133.

Ежедневно се извършват епидемиологични проучвания на регистрираните положителни случаи и се предприемат съответните противоепидемични мерки.

Свързани статии
Случаите на ковид в Бургас пак започнаха да се увеличават 827 са новите случаи на ковид в страната Коронавирусът погуби седем души в Бургаско Отново ръст на заразените с ковид, 566 за денонощие Ковид превзе отново всички общини в областта Девет общини в Бургаско без нито един случай на ковид, но смъртността не отстъпва 544 са новите случаи на ковид в страната, Бургас на второ място 15 нови случая на коронавирус в Бургас 552 са новите случаи на ковид, от днес част от мерките падат 41 са новите случаи на ковид в Бургас, двама са починали
Тагове
коронавирус заболели
Коментари

Още от последните новини