Ръст на заболелите с ковид в почти всички общини в Бургаско

Ръст на заболелите с ковид в почти всички общини в Бургаско - E-Burgas.com
В Камено новите случаи са 14 само за два дни

Ръст на новорегистрираните с коронавирус се наблюдава в почти всички общини в област Бургас през последните няколко дни. С по над 10 новозаразени са вече половината териториални единици в региона.

Висок остава и общия брой новозаразени за вчера – 284 в цялата област. В Бургас са 187, в Айтос – 19, в Карнобат -15, Поморие – 13, Созопол – 11 и Несебър с 10 нови случая. Единствено в Приморско няма нито един нов регистриран, а в Малко Търново е само едно лице.

Новите хоспитализирани са 34 човека, всички останали са на лечение в домашни условия. Три от лицата са в тежко състояние и реанимация, а починалите за последното денонощие са 5 пациенти.

До момента в Бургаска област са се излекували 1659 от общо 6302 заболели. Смъртните случаи са 133.

Ежедневно се извършват епидемиологични проучвания на регистрираните положителни случаи и се предприемат съответните противоепидемични мерки.

Свързани статии
Ето кога сваляме маските Бургас и Царево с висок брой новозаразени с ковид Скочиха новозаразените в областта, четири общини с по над 10 нови случая Глътка въздух в региона: Едва 34 новозаразени с ковид, нито един смъртен случаи 88 са новозаразени в Бургаско, лек спад на новите случаи в страната Бургаска област осъмна с нови 110 случая на коронавирус 913 нови случаи на коронавирус у нас 105 нови души в Бургаско са с коронавирус, 1212 общо у нас Отново в изходна позиция: 131 нови случая на ковид в Бургас 910 новозаразени у нас, най-много в София и Бургас
Тагове
коронавирус заболели
Коментари

Още от последните новини