Ръководителят на СПА център "6th Sense" д-р Светла Шопова с номинация от БСБСПА за СПА мениджър на годината

Ръководителят на СПА център

Наградите ще бъдат връчени на годишния конгрес на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм на 26 и 27 септември

Дамата, начело на СПА център "6th Sense" Гранд Хотел и СПА Приморец - д-р Светла Шопова - е номинирана от Българския съюз по балнеология и СПА туризъм (БСБСПА) за СПА мениджър на годината. Победителят в категорията ще стане известен на петия годишен конгрес на организацията, който ще се проведе на 26 и 27 септември в общините Гоце Делчев и Гърмен. Тема на събитието за 2018 г. е "България – лидер в здравния туризъм на Балканите. Четири сезона медикъл/спа, таласо, спа и уелнес туризъм".

Д-р Шопова ръководи разположеният на 3000 кв.м. в непосредствена близост до морския бряг СПА център "6th Sense" на Гранд Хотел и СПА Приморец от самото му създаване през 2010 г. Водещи принципи в работата и са неизменно най-високо качество във всеки един аспект, лично отношение към всеки гост, непрестанни инвестиции в обучение и иновации, в продукти и технологии - с оглед предлагане на най-отличени, ефективни и съвременни грижи. Освен като мениджър на рекреационната зона на единствения 5-звезден хотел в Бургас, Д-р Шопова се изявява и като гл. ас.  в Университет "Проф. д-р Асен Златаров", Бургас.  Областите на научните и интереси включват Мениджмънт на балнео, спа и уелнес туризъм, промоция на здраве, здравен мениджмънт – управление на човешките ресурси в здравеопазването, тенденции в развитието на СПА индустрията в национален и международен мащаб, правно-нормативна уредба в областта на здравеопазването и туризма и други.  

V-тия годишен конгрес на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм ще бъде открит от министъра на туризма на Република България г-жа Николина Ангелкова и президента на Европейската СПА Асоциация г-н Тиери Дюбоа. Той се осъществява под патронажа на Министерството на туризма, в партньорство с двете общини-домакини на форума - Гоце Делчев и Гърмен, както и Европейската СПА асоциация. Сред участниците, поканени да се включат в събитието са министри, представители на Комисията по здравеопазване към 44-тото Народно събрание на Република България, кметове на общини, експерти от туристическия бранш, представители на неправителствени организации от бранша, образователни, бизнес и други институции.

Акцент на форума ще бъдат използваните и потенциално отворени възможности за реализация на целогодишен туризъм в общините-домакини на форума: Гоце Делчев и Гърмен. Ще бъдат дискутирани и актуални теми от бранша като успешно маркетингово позициониране на българските СПА дестинации, медикъл/ СПА и СПА хотели на международния пазар, проблематика, с която се сблъскват българските общини, развиващи балнео/ СПА туризъм, проекти за възстановяване на инфраструктурата и други важни аспекти, свързани със СПА индустрията. Лекторите на събитието са водещи български и европейски експерти - членове на УС на Европейската СПА асоциация (ESPA), членовете на УС на БСБСПА, други български специалисти, собственици, мениджъри от СПА индустрията. Те ще споделят ценен ноу-хау в бранша, включително относно най-новите тенденции в сектора. В рамките на конгреса ще се състои и церемонията по връчване Годишните награди на съюза, част от които е и престижната категория "СПА мениджър на годината", в която своето място намери ръководителят на СПА център „6th Sense” в Гранд Хотел и СПА Приморец - д-р Светла Шопова. 

Галерия
Коментари

Още от последните новини