Промени в движението заради колоездачната обиколка на България

Промени в движението заради колоездачната обиколка на България - E-Burgas.com
Архив БФК

Днес започва 69-ото издание на Международната обиколка на България, която ще продължи до 1 септември по определени трасета, съобщи МВР на сайта си. Предприети са мерки за временни ограничения на движението в съответните областни дирекции на МВР, през чиято територия ще преминават колоездачите. По програма началото на обиколката ще бъде обявено днес за времето от 16:00 - 18:00 часа в района на храм-паметник „Св. Александър Невски“ в София.

Реалният старт на състезанието е на 28 август в 12:15 часа пред  главния вход на Националния стадион „Васил Левски“. Оттам колоездачите ще се насочат към Пловдив. Обиколката ще продължи през областите – Пловдив, Ловеч, Габрово, Велико Търново, Стара Загора, Сливен, Бургас и Хасково. За улеснение на шофьорите АПИ предоставя маршрута на обиколката, която преминава по участъци от републиканската пътна мрежа. На 28 август в първия етап на състезанието по маршрута София – Боровец – Костенец – Пазарджик – Пловдив, ще се спира трафикът по път II-82 София – Боровец – Костенец и по път I-8 Костенец – Белово – Пазарджик – Пловдив.

На 29 август за втория етап от състезанието по маршрута Пловдив – Карлово – Кърнаре – Троян ще се въвеждат временни ограничения по път II-64 Граф Игнатиево – Карлово, по път I-6 Карлово – Кърнаре и по път II-35 Кърнаре – Троян (Троянски проход).Подробности за точните маршрути и часовете на преминаване на колоната следете на сайта на Българската федерация по колоездене и в страниците на областните дирекции на МВР.
 

Свързани статии
Временна организация на движението в Бургас заради колоездачната обиколка на България Четирима бургаски състезатели са сред най-добрите в колоезденето у нас Награждават най-добрите колоездачи пред Летния театър утре Норбърт Банашек ликува в Бургас! Полякът спечели 67-та международна колоездача обиколка на България (Снимки) Спират движението по Ветрен - Бургас заради Международната колоездачна обиколка Тъжна вест! Бургас изгуби легенда в колоезденето
Тагове
колоездене
Коментари

Още от последните новини