Четирима бургаски състезатели са сред най-добрите в колоезденето у нас

Четирима бургаски състезатели са сред най-добрите в колоезденето у нас  - E-Burgas.com

В петък, в пловдивската зала "Колодрума" ще се проведе церемония по награждаване на най-добрите колоездачи на България за 2020 г. Сред тях са и четирима бургаски състезатели.

При момчетата старша възраст първи и втори са Дмитрий Янев и Антоний Христов от колоездачен клуб „Черноморец“. При момчетата младша възраст отново има призьори от „Черноморец“ и това са Кирил Ибрагимов и Николай Мищенко, съответно на второ и трето място в класацията.

„Бургас има самочувствието на колоездачен град. Затова успехите в този спорт са знакови и ни носят радост. Честито за наградите, момчета, гордеем се с вас!“, каза кметът Димитър Николов.

Свързани статии
Нови успехи за бургаските борци (Снимки) Стоян Копривленски претърпя поражение на Glori Rivals 4 в Токио Гимнастичката Женина Трашлиева е спортист номер 1 на Бургас Европейски шампион стана Спортист №1 на клуб за хора с увреждания "Джавелин" Куп награди очакват феновете на евромача на Дея Волей срещу Лозана Бургаските акробати с призови места във Варна (Снимки) Дея спорт загуби първото си гостуване в Чалъндж къп Временна организация на движението в Бургас заради колоездачната обиколка на България Промени в движението заради колоездачната обиколка на България Невероятна програма и много емоции очакват публиката на откриването „Купа Бургас 2022“
Тагове
колоездене спорт
Коментари

Още от последните новини