Награждават най-добрите колоездачи пред Летния театър утре

Награждават най-добрите колоездачи пред Летния театър утре - E-Burgas.com

За пета поредна година Бургас ще е домакин на силния турнир по колоездене Колокритериум  "Купа Бургас" за всички възрастови групи. Той е част от спортния календар на родната федерация в този спорт. Съорганизатор е местният колоездачен клуб "Черноморец". Традиционно всяка година в турнира участват най-добрите от страната. В новото издание са записани 150 състезатели, като повечето от тях премериха сили и в Международната колоездачна обиколка от българска страна.

Бургаската школа ще бъде представена от момчета и момичета младша възраст, момчета старша възраст, юноши младша и деца до 12 години. Както всяка година, Община Бургас осигурява много предметни награди за всички участници и победители в турнира. Награждаването на най-добрите ще се състои в неделя, 9 август, от 13.30 часа пред Летния театър.

Бургаската колоездачна школа има утвърдени традиции в този труден спорт. Динамичното развитие на спорта в града извежда на преден план все повече нови и млади таланти, гладни за успехи на национално и международно ниво.

Община Бургас благодари на колоездачен клуб "Черноморец" за положените тази година усилия при организирането на традиционния Колокритериум  "Купа Бургас" и 67-та международна колоездачна обиколка на България.

Свързани статии
Спортен уикенд очаква бургазлии Новият спонсор на „Нефтохимик 2010“: Вярваме, че ще защитят титлата (Снимки) Поредно отличие за созополския клуб „Киборг" Гришо отпадна от US Open Започнаха нови преговори със Събев за връщането на стадион "Черноморец" Бургазлии вече могат да играят текбол Роден в Бургас талант триумфира с Купата на Италия Ето най-добрите моменти от втория ден на традиционния турнир по бадминтион в Бургас (Снимки) Мощен екстрийм уикенд очаква бургазлии (Видео) Нефтохимик пуска безплатен вход за ученици и пенсиоери в първия домакински мач
Тагове
колоездене спорт
Коментари

Още от последните новини