Приморско посреща летния сезон с ново кръгово кръстовище

Приморско посреща летния сезон с ново кръгово кръстовище - E-Burgas.com

Строителните дейности по изграждане на кръгово кръстовище на входа на Приморско са почти към края си и обектът ще бъде пуснат в експлоатация за началото на летния туристически сезон. 

Извършва се подобрение на настилката, тротоарите около кръстовището, както и обновление на уличното осветление. Очаква се новата организация на движението да облекчи трафика и задръстванията по време на активния туристически сезон.

Темата бе повдигната и на последното заседание на Общински съвет - Приморско, когато кметът Димитър Германов изрази възмущението си от появилите се в публичното пространство спекулации за цената на проекта.

Той припомни, че в рамките на основния проект се изврършват ремонти и на две улици -  ул. „Трети март“ (от входа на гр. Приморско до новоизграденото кръгово кръстовище) и ул. „Странджа“ в с. Веселие.

"Точната цифра е 1 144 917 лв. и това няма нищо общо с лъжите на хора, които искат да създадат интрига и твърдят, че сумата е 5 млн. лв. Предлагам им опитат да открият къде са тези 3.8 млн. лв. разлика, за да може да ги инвестираме някъде. Тези хора трябва да бъдат малко по-сдържани и да не си позволяват такива откровени лъжи. Те не застават директно пред мен, защото ще ги съдя за невярна информация." заяви Димитър Германов. 



 

Галерия
Коментари

Още от последните новини