Предстои затопляне, но сутрин ще е студено

Предстои затопляне, но сутрин ще е студено - E-Burgas.com

Температурите сутринта чувствително ще се понижат. Минималните в по-голямата част от страната ще бъдат от минус 3° до 2°, а на места в Западна България ще паднат до около минус 9°.

През деня с умерен вятър от юг ще се пренася по-топъл въздух и температурите съществено ще се повишат, съобщава БНТ. В по-голямата част от страната се очакват максимални стойности от 7° до 12°. Ще преобладава слънчево време, но ще има и райони с трайни мъгли, където и температурите ще останат съществено по-ниски.

По Черноморието ще е предимно слънчево, на места със сутрешни мъгли. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са между 10°-13°, а вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Свързани статии
Слаб дъжд на много места по морето днес Температури до 21 градуса днес, без валежи по морето Гръмотевични бури и спад на температурите в началото на май Слънчево време и по-високи температури по Великден Слънчева сутрин, следобед може да има и градушки Очаква ни хубаво време по Великден До 17 градуса по морето днес До 11° градуса по морето днес, валежите постепенно спират Облачността ще се увеличи, но все още ще е топло Ето какво ще е времето през уикенда
Тагове
Време
Коментари

Още от последните новини