Представят дебютният роман на Надежда Динева „Орденът на скорпионите“ в литературен клуб-читалня „Малкият принц“

Представят дебютният роман на Надежда Динева „Орденът на скорпионите“ в литературен клуб-читалня „Малкият принц“ - E-Burgas.com

Единственият в Бургас литературен клуб-читалня "Малкият принц" към Центъра за талантливи деца в града отваря врати за новата учебна година с едно завладяващо събитие - младата авторка Надежда Динева ще представи дебютния си роман "Орденът на скорпионите" на 20.09.2019 г. от 11.00 ч.

Надежда Динева е  завършила Гимназия с преподаване на немски език "Гьоте" в Бургас.

През 2010 година печели олимпиада по немски език към Немската служба за академичен обмен в партньорство с Посолството на ФРГ у нас. Завършва журналистика в Софийски университет "Св. Климент Охридски" с профил Международна журналистика.

В Германия участва в две международни програми за журналисти от редица европейски държави - през 2016 и 2018 година. Живее в София и работи като репортер в онлайн медия.

"Орденът на скорпионите" е завладяващ роман, който те кара да се гмурнеш в непознатото и носи много послания. Книгата няма аналог, иновативна е със своя сюжет и преплитане на обективната журналистика с фикцията.

На фона на централните събития в романа се развива и много красива любовна история, която ни кара да се замислим за истинската свобода, за чистотата на чувствата в нашето съвремие, а в романа думата Любов, стоейки в едно изречение с думата Тероризъм, вече не звучи налудничаво.

Каним всеки ценител на съвременната българска литература на представянето на романа.

Коментари

Още от последните новини