Представители на бургаския бизнес проведоха среща с представителна делегация от Павлодар

Представители на бургаския бизнес проведоха среща с представителна делегация от Павлодар - E-Burgas.com

Представители на бургаския бизнес се срещнаха с представителната делегация от град Павлодар – Казахстан. Двата града подписаха Меморандум за побратимяване с Бургас на 22 септември. Форумът се проведе в Международния конгресен център на Морска гара.

На срещата присъстваха представители на Бургаската търговско-промишлена палата, Търговско-индустриална камара-Бургас, КРИБ-Бургас, Индустриален и логистичен парк-Бургас и Свободна безмитна зона-Бургас. Община Бургас беше представена от заместник-кмета Красимир Стойчев, а община Павлодар от кмета Асаин Байханов. Приветствие към гостите на форума отправи извънредния и пълномощен посланик на Република Казахстан в България Н. Пр. Избестин Темиртай.

Освен презентации за инвестиционния климат и икономиките на Бургас и Павлодар, бяха обсъдени и възможностите за осъществяване на търговски връзки между компании от двата града. След официалната част се проведоха и индивидуални срещи между компании, част от делегацията и представителите на бургаския бизнес.

Галерия
Коментари

Още от последните новини