Практика "Дишане от душата" ще се проведе в Гранд Хотел и СПА Приморец

Практика

На 30 март (събота) имате възможност да подобрите своето физично и психично благосъстояние с Мадлен Алгафари. За целта, популярният психотерапевт организира практика "Дишане за душата". Тя ще стартира в 17:00 часа в Гранд Хотел и СПА Приморец. Местата в групата са ограничени.

"Дишане за душата" включва лекционна и практическа част и е с продължителност около три часа. Ето какво казва за терапията самата Мадлен Алгафари: "Ако променим начина си на дишане, можем да подобрим физичното и психичното си благосъстояние. Можем да намалим нивата на стрес, на умора, да предотвратим високата тревожност, да стопираме паническите атаки, да подобрим чувството си за реалност, да лекуваме сами тялото си. Тази дихателна практика повишава серотониновите нива в организма и действа като естествен антидепресант. Тя отваря пространство за вътрешен диалог и пълно отпускане на организма, като същевременно зарежда с нова, оздравителна енергия. Всеки участник има контрол върху собствените си преживявания, а групата действа като подкрепа и катализатор на дълбочината на емоциите. Очаквам ви на дихателната практика - най-естественият и леснодостъпен ключ към релакса и здравето ни!"

Освен психотерапевт с над 20-годишен опит, Мадлен Алгафари е и писател и преводач. Завършила е и специалност режисура за драматичен и куклен театър в СУ "Св. Климент Охридски" съвместно с НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов". Специализациите и лекциите и по света и у нас са многобройни. Член на авторитетни организации в областта на психотерапията. Автор на книги с разнообразно съдържание.

Заповядайте да извървите пътя към по-доброто си "Аз" с Мадлен Алгафари: на 30 март (събота) от 17:00 часа в Гранд Хотел и СПА Приморец.

Таксата за участие в практиката е 65.00 лева на човек.

Поради ограничените места, задължителна е заявка за участие на +359 877 850 001| concierge@hotelprimoretz.bg

Коментари

Още от последните новини