Полицайката, помогнала на убиеца на пътя: "Бъдете живи и здрави всички "злобни човечета"

Полицайката, помогнала на убиеца на пътя:

"На мен съвестта ми е чиста!" - това написа полицайката Симона Радева, която според разследващите е помогнала на Георги Семерджиев да се укрие след тежката катастрофа в София, при която загинаха две жени.

Никой не е съдия, за да съди, без да знае какво се е случило, пише Радева в личния си профил във Фейсбук.

"Надявам се в най-скоро време истината да излезне наяве! След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без дори да сте запознати и да сте видяли нещо с очите си! Както и тези със заплахите към мен за живота и здравето ми, ще си понесете последствията! Никой от вас не е съдия, за да съди, още повече, когато не е видял и не знае какво се е случило! Бъдете живи и здрави всички "злобни човечета" и се събудите малко, абстрахирайки се от статии, които всеки един може да напише и да раздухва! Спете спокойни вие и дано вашата съвест и чиста, когато заплашвате и се заканвате да отнемате нечии живот заради слухове! На мен съвестта ми е чиста!", обърна се Радева към критикуващите я в социалната мрежа.

Вчера Симона Радева беше принудително отведена в столичното следствие на разпит, след като първоначално отказала да се яви. Според нейната версия за вечерта на катастрофата полицаи от 4-о РПУ са занесли на Георги Семерджиев стълба, за да се прибере в апартамента си.

Свързани статии
Тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас, няколко души са в болница Войната по пътищата взе жертва в Бургаско Надрусана айтозлийка предизвика катастрофа на бургаско кръстовище, откараха я в болница Пиян айтозлия се претрепа с триколка Катастрофа с камион блокира едната тангента към София Младеж от руенско помля пенсионер с автомобила си е село Просеник Общински автобус катастрофира в Бургас 65-годишна бургазлийка с 4 счупени ребра отказа хоспитализация след катастрофа Съдът се произнесе за катастрофата, в която загина кметицата Ванча Байлова Турски Хюндай връхлетя върху Ровър на жандармерията край Стоилово
Тагове
катастрофа
Коментари

Още от последните новини