Полицаи с високоговорители ще разтурват струпванията на хора в Бургас

Полицаи с високоговорители ще разтурват струпванията на хора в Бургас  - E-Burgas.com

Все още много бургазлии се събират по спортни и детски площадки

Полицаи с високоговрители ще предупреждават хората да не се струпват на едно място в Бургас. Мярката ще важи за повече от двама души на едно място, обясни директорът на ОДМВР-Бургас старши комисар Радослав Сотиров по време на брифинг на общинския кризисен щаб в града.

Той обясни, че в момента се правят постоянни проверки от екипи на полицията по улиците на града. Наблюденията са, че навън е все още има много хора в часовете след 17:00 и 18:00 часа. Наблюдава се струпвания по детски и спортни площадки и фитнеси на открито. Поради тази причина полицаите от днес ще започнат да използват високоговрители, с които да предупреждават гражданите да се разпръснат и да спазват дистанция един от друг. 

Ще бъдат проверявани и разхождащи се по единиично лица, за да се установи дали не са нарушили наложената им карантина. Вчера е регистриран още един такъв случай, в което лице е напуснало дома си, без да има разрешение за това. 

 

 

Свързани статии
903 са новозаразените с ковид за последното денонощие Ангел Кунчев: Трябва да вземем мерки сега, за да не пълним пак болниците 643 са новите случаи на коронавирус 435 са новозаразените с ковид у нас Вирусолог: Коронавирусът не изчезва, продължава да мутира 321 са новозаразените с коронавирус Проф. Христова за ковид: Най-страшното вече е зад гърба ни Новите случаи на ковид у нас отново надхвърлиха 2000 БАН: Броят на заразените е 4-5 пъти по-голям от регистрираните Ето кога сваляме маските
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини