Полицаи с високоговорители ще разтурват струпванията на хора в Бургас

Полицаи с високоговорители ще разтурват струпванията на хора в Бургас  - E-Burgas.com

Все още много бургазлии се събират по спортни и детски площадки

Полицаи с високоговрители ще предупреждават хората да не се струпват на едно място в Бургас. Мярката ще важи за повече от двама души на едно място, обясни директорът на ОДМВР-Бургас старши комисар Радослав Сотиров по време на брифинг на общинския кризисен щаб в града.

Той обясни, че в момента се правят постоянни проверки от екипи на полицията по улиците на града. Наблюденията са, че навън е все още има много хора в часовете след 17:00 и 18:00 часа. Наблюдава се струпвания по детски и спортни площадки и фитнеси на открито. Поради тази причина полицаите от днес ще започнат да използват високоговрители, с които да предупреждават гражданите да се разпръснат и да спазват дистанция един от друг. 

Ще бъдат проверявани и разхождащи се по единиично лица, за да се установи дали не са нарушили наложената им карантина. Вчера е регистриран още един такъв случай, в което лице е напуснало дома си, без да има разрешение за това. 

 

 

Свързани статии
Ето кога сваляме маските Бургас и Царево с висок брой новозаразени с ковид Скочиха новозаразените в областта, четири общини с по над 10 нови случая Глътка въздух в региона: Едва 34 новозаразени с ковид, нито един смъртен случаи 88 са новозаразени в Бургаско, лек спад на новите случаи в страната Бургаска област осъмна с нови 110 случая на коронавирус 913 нови случаи на коронавирус у нас 105 нови души в Бургаско са с коронавирус, 1212 общо у нас Отново в изходна позиция: 131 нови случая на ковид в Бургас 910 новозаразени у нас, най-много в София и Бургас
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини