Подарете обич, грижа, здраве с подаръчен ваучер на СПА център "6th Sense"

Подарете обич, грижа, здраве с подаръчен ваучер на СПА център

Подаръците са жестове на обич и внимание към околните. В навечерието на абитуриентски балове 2017, подарете 5-звездна грижа за здравето и красотата, с подаръчен ваучер за СПА център “6th Sense”на Гранд Хотел и СПА "Приморец".  
 
Тук ще откриете широка гама професионални грижи - от тези за красиви и здрави коси, кожа и нокти, до многообразни масажи и терапии и специализирани процедури за лице и тяло. Работи се само с високотехнологични брандове, доказали своята надеждност и ефективност в световен мащаб.
 
СПА център "6th Sense" се простира на цели 3000 кв.м.и комбинира дискретен лукс и хармония. На ваше разположение са закрит и открит басейн, джакузи, финландска сауна, билкова сауна, парна баня, хамам, солено езеро, душ Виши, зони за релакс, кислороден бар, 7 профилактични и масажни кабинета. Под ръководството на СПА мениджър Светла Шопова, в "6th Sense" работи екип отлични терапевти. Дамата е ръководител на центъра от самото му създаване. Тя е и преподавател в катедра „Обществено здраве и медико-социални грижи и рехабилитация” в университет "Проф. д-р Асен Златаров", Бургас.
 
"6th Sense" е зона здраве, красота и релакс, в която важните сте вие. Подарете на себе си или пък близки и приятели класна грижа. Потопете се във ваната на Клеопатра, опитайте тайландски масаж или пък такъв, в вулканични камъни. А защо не Аюрведа или пък таласотерапия?  
 
Здраве от цял свят, добро самочувствие, подобрена физическа форма, грижа за красотата - това е "6th Sense". Вземете своя билет за храма на красотата на Гранд Хотел и СПА "Приморец," събрал скъпоценни грижи от цял свят, с намаление 10%, през целия месец май 2017г.

Коментари

Още от последните новини