Починалият, докато шофира, водач на автобус е получил инфаркт

Починалият, докато шофира, водач на автобус е получил инфаркт - E-Burgas.com

Няма сериозно пострадали футболисти и треньори от Беласица (Петрич), чийто автобус снощи катастрофира на АМ "Тракия" предаде "Б.Н.Т.".

Автобусът излиза извън магистралата, след като шофьорът внезапно умира зад волана. Той обаче в последния момент успява да спре така,че да спаси живота на хората в автобуса.

Предполага се, че причината, довела до смъртта на шофьора е това, че той е получил инфаркт. Мъжът е бил дълго години професионален шофьор, също така сред феновете на ФК "Беласица".

Футболистите късно снощи са извозени до град Петрич, където са посрещнати от близките си и от фенове. Оказана е медицинска помощ, извършен е и преглед от специалисти.

Иван Златински - управител на ФК "Беласица": Състоянието на футболистите е добро, с леки оплаквания, леки натъртвания от удари от седалките. Надявам се поне психологически да преодолеят този стрес и да са на добро ниво.

Снощи в болница са приети масажистът и домакинът в Пазарджишката болница, беше им оказана първа помощ. Имаха натъртвания по гръдния кош, бяха освободени и днес се придвижват към Петрич, каза още Златински.

Коментари

Още от последните новини