По-кратка карантина при влизане в Гърция по празниците

По-кратка карантина при влизане в Гърция по празниците - E-Burgas.com

От днес, карантината за граждани, пристигащи в Гърция, се намалява от 10 на 3 дни. Мярката ще е в сила до 7 януари, предаде Nova Tv.

Запазва се изискването за представяне на отрицателен PCR тест, направен до 72 часа преди пътуванетокакто и бързият тест, който ще бъде правен при влизане в страната. Изискваната карантина и бързи тестове за COVID-19 не се отнасят за водачите на товарни камиони.

Свързани статии
Внимание, кинолюбители - Фестивал "Карантината" идва в Бургас от 4 до 6 октомври 7 вместо 10 дни изолация за заразените с коронавирус от днес Дълги опашки на Калотина при влизане у нас Забраниха влизането в морето на 12 плажа в Гърция Българите пътуват масово към Гърция на море Хиляди българи поеха към Гърция след падането на ограниченията 4,7 по рихтер разстърси Гърция в района на Крит Сериозен ръст на новозаразените с ковид в Гърция, отлагат отпадането на зеления сертификат Рекорд и в парламента: 22-ма депутати под карантина Шефът на здравната комисия в НС: Търсим баланс, не скачаме в най-крайните мерки
Тагове
карантина Гърция
Коментари

Още от последните новини