Отложиха баскетболния мач между Черноморец и Левски за четвъртък

Отложиха баскетболния мач между Черноморец и Левски за четвъртък - E-Burgas.com

Баскетболното дерби между отборите на "Черноморец" и шампиона от миналия сезон "Левски" се отлага. Мачът от 12-ия кръг в НБЛ беше насрочен за днес, от 19:00 часа, в бургаската зала „Бойчо Брънзов“.

В "Черноморец" лазаретът е пълен и по молба на клуба срещата няма да се състои. В тима на "Левски" също имало баскетболисти със здравословни проблеми, съобщи президентът на "Черноморец" Васил Стоянов. От столичния тим са реагирали по възможно най-коректния начин и са дали съгласие мачът да се отложи. Насрочен е за 13 януари, четвъртък, засега от 18:00 часа. Домакин е зала "Бойчо Брънзов".

"Черноморец" е втори във временното класиране с 20 точки - 9 победи и 2 загуби. "Левски" е на четвърто място с 18 точки - 7 победи и 4 загуби.

Свързани статии
13 медала за бургаската борба на шампионата за кадети Футболно вълнение - Какво да очакваме от Европейско първенство по футбол през 2024г? Детският спортен клуб “Спортландия” стартира през октомври с първи безплатни тренировки Голове и акценти в българския футбол Турнир по конен спорт „Купа Бургас“ ще се проведе от 5-ти до 12 август на конна база Бургас Черноморец наниза 100 точки на ЦСКА в Бургас "Дея Спорт" с бележит обрат в Стара Загора Нови успехи за бургаските борци (Снимки) Нов американски баскетболист дебютира днес за Черноморец Стоян Копривленски претърпя поражение на Glori Rivals 4 в Токио
Тагове
баскетбол спорт
Коментари

Още от последните новини