Отлично представяне на бургаските състезатели по таекуондо (Снимки)

Отлично представяне на бургаските състезатели по таекуондо (Снимки) - E-Burgas.com

Отлично представяне за състезателите на бургаския таекуондо клуб "Форс - 2004" на Държавното първенство в София. В него взеха участие близо 800 таекуондисти от цялата страна.

В дисциплина "Пумсе" 100 състезатели от 10 клуба в страната показаха майсторство, сила и гъвкавост в залата осигурена от БФТ и при перфектни условия показаха най-доброто от красотата на таекуондо дисциплина.

Таекуондо Клуб "Форс - 2004"   Бургас спечелиха две купи в отборното класиране с 434т.(3 златни, 1 сребърен и 1 бронзов медала) в клас "Б" и 639т. в клас "А" (3 златни, 3 сребърни и 6 бронзови медала).

Представителите от Бургас главен съдия Бисер Христов 7 Дан и Калина Боянова 2 Дан,членове на съдийския състав, помогнаха за безпроблемното протичане на Държавното първенство за 2022г. Предстои участие на традиционно силния турнир "Хърватия Опън" на 26.02.2022г., като това е и пред подготовка за Световното първенство в Корея през месец Април за завоювалите квоти от ДП 2022 Никол Бисер Христова и Веселин Боянов Боянов.

С уникален рекорд на Държавното първенство по таекуондо за 2022г. със завоювани три златни и един сребърен медала спечелени и в трите дисциплини, Пумсе, Техническо чупене и Спаринг бе представителката на ТК "Форс-2004" Бургас Никол Бисер Христова.

Галерия
Свързани статии
13 медала за бургаската борба на шампионата за кадети Футболно вълнение - Какво да очакваме от Европейско първенство по футбол през 2024г? Детският спортен клуб “Спортландия” стартира през октомври с първи безплатни тренировки Голове и акценти в българския футбол Турнир по конен спорт „Купа Бургас“ ще се проведе от 5-ти до 12 август на конна база Бургас Черноморец наниза 100 точки на ЦСКА в Бургас "Дея Спорт" с бележит обрат в Стара Загора Нови успехи за бургаските борци (Снимки) Стоян Копривленски претърпя поражение на Glori Rivals 4 в Токио Гимнастичката Женина Трашлиева е спортист номер 1 на Бургас
Тагове
спорт таекуондо медали
Коментари

Още от последните новини