От днес започва разваляне на времето

От днес започва разваляне на времето - E-Burgas.com

Пролетните температури от последните няколко дни ще започнат да спадат от днес, тъй като се очаква през страната ще премине студен атмосферен фронт, съобщиха от Националния институт по хидрология и метеорология, цитирани от "Дневник". От северозапад облачността ще започне да се увеличава и вплътнява.

След обяд на места в западните райони ще има валежи от дъжд. Вятърът ще се ориентира от северозапад, като на повечето места ще е слаб, но в Дунавската равнина ще е умерен. Минималните температури ще са между 7 и 12°, а максималните ще са между 16 и 21°.

През нощта срещу неделя валежи ще има и в източната половина от страната. През втория от почивните дни температурите ще се понижат по осезаемо, като минималните ще останат между 7 и 12 градуса, но максималните ще са между 11 и 16°.

В първите дни от следващата седмица минималните температури ще паднат още малко и на места ще са около нулата. Максималните почти няма да се променят. Ще има променлива облачност, като валежи от дъжд се чакат в сряда.

Свързани статии
Ветровито време и днес Ветровито днес, с валежи главно в планините И днес разкъсана облачност, до 4 градуса по морето Облачна събота с дъжд в източните райони Облачното и дъждовно време остава и днес Слънчев уикенд, но истинската зима се задава Времето остава топло и днес Слънчево и топло време по Черноморието Предимно слънчево време на Коледа Облачно и ветровито време в неделя
Тагове
време застудяване
Коментари

Още от последните новини