Още два дни за по-евтини билети за SPICE Music Festival

Още два дни за по-евтини билети за SPICE Music Festival - E-Burgas.com

SPICE Music Festival наближава, а до края на месец юли феновете на музиката от 90-те могат да си закупят билети на промоционалната цена от 77 лв. От 1 август цената за двудневен билет ще бъде 88 лв.

Фестивалът ще се проведе на 9 и 10 август до Морска гара и ще събере на една сцена East 172 UnlimitedNo mercy,  REDNEXSoniqueDr. AlbanHADDAWAYCappellaLa BoucheSNAP!, 2 Brothers on the 4th floorIce MC. Към тях се присъединяват Ъпсурт и Deep Zone Project със своите хитове от 90-те.

Освен стандартния билет за фестивала, феновете могат да се снабдят и с VIP билет, който дава възможност да използват специален вход, ВИП ЗОНА с невероятна гледка към сцената, уникална фестивална карта за разплащане с подпис от любим артист, възможност за среща с някой от изпълнителите и много други привилегии.

Билети се продават в мрежата на EasyPay в цялата страна и онлайн на www.EpayGO.bg. Eднодневни пропуски ще могат да се купуват на място. Феновете, които вече имат обикновен билет, имат възможността да го надградят до VIP билет тук - https://epaygo.bg/8452865705.

SPICE Music Festival - 90's edition се организира от "Културно-масова дейност" ЕООД, Община Бургас и Пристанище Бургас - с ексклузивната медийна подкрепа на радио ENERGY - станция номер 1 за музика от 90-те.

Коментари

Още от последните новини