Очаква ни невероятен Джаз уикенд в Бургас

Очаква ни невероятен Джаз уикенд в Бургас - E-Burgas.com

Джаз ще звучи този уикенд навсякъде в Бургас - по улиците, в музеи, галерии и в прохладната градина на експозиционен център "Флора".

Поредният тематичен уикенд, организиран от Община Бургас, ще предложи много приятни емоции и възможности за развлечение на жителите и  гостите на града.

В петък  от 19:00 до 22:30 ч. е предвидено невероятно джаз парти на открито на Сцена "БулевАрт".

Първи на нея ще  се качат Илиян, Дилян и Коце Дянкови с музика на живо, а след тях е Dj Ivo Happy, който обещава да разчупи петъчния ден с много настроение, танци и музика под открито небе.

Сред атрактивните места, които може да посетите тези почивни дни, е експозицията "Джаз в музея"  в Етнографския и интригуващите изложби в бургаските галерии.

Петък и събота вечер точната локация за отлично настроение и хубава музика на живо е градината на експоцентър "Флора". Там ви очакват Ангел Заберски с неговия бенд, Михаил Йосифов, Димитър Льолев, Стоян Янкулов - Стунджи, Антони Дончев, Велека Цанкова и др. Очаква се да чуем за първи път едновременно гласовете на Камелия Тодорова, Рут Колева и Милица Гладнишка! В програмата се включиха и музикантите от Бургас биг бенд, с диригент Анастас Камиларов.  https://www.burgas.bg/bg/news/details/1/43143

 

Коментари

Още от последните новини