Общинският съвет в Созопол ще проведе сесията си при изключителни мерки за сигурност

Общинският съвет в Созопол ще проведе сесията си при изключителни мерки за сигурност - E-Burgas.com

Предвид указанията на Националния и Общински кризисен щаб за превенция и борба с коронавируса и във връзка с извънредното положение в страната, Общински съвет Созопол преустановява провеждането на открити за граждани и медии заседания, до второ нареждане.

Шестото редовно заседание на общинския съвет ще се проведе на 16 .03.2020 г., понеделник от 9.30 ч. при засилени превантивни мерки.На заседанието ще бъдат допуснати освен общинските съветници, кметовете на населени места и представители на общинска администрация.

На входа на сградата всеки посетител ще бъде задължен да ползва дезинфекционен препарат, предоставен от служител на общинския съвет.По време на шестото редовно заседание, в заседателната зала присъстващите ще спазват социална дистанция от 1 м..

Общински съвет Созопол въведе превантивни мерки като всяко помещение се дезинфекцира два пъти на ден, на входа се предоставя дезинфектант за посетителите.
Председателят на общинския съвет Георги Пинелов апелира към посетителите в сградата да спазват въведените превантивни мерки.

Коментари

Още от последните новини