Общински съвет с мести в зала "Бойчо Брънзов", съветниците ще спазват дистанция

Общински съвет с мести в зала

Заседанието на местния парламент ще бъде закрито за граждани и журналисти

Общински съвет - Бургас ще проведе своето месечно заседание в зала "Бойчо Брънзвов" и ще бъде закрито за граждани и медии. Мярката е наложена предвид указанията на Националния и Общинския кризисен щаб за превенция и борба с коронавирусната инфекция (COVID-19).

Съветниците вероятно ще бъдат разположени на седалките за публиката и така ще имат възможност да бъдат на по-голямо разстояние помежду си. През последните месеци заседанията на местния парламнт се провеждаха в зала "Георги Баев" на Морското казино, тъй като в момента се извършва основен ремонт на "Дома на Нефтохимика". 

Очаква се на сесията да бъдат гласувани икономически мерки, които да облекчат гражданите и бизнеса по времето на извънредното положение. 

 

 

Свързани статии
Проф. Кантарджиев: Епидемията затихва, но още не е свършила Покачват се новозаразените с коронавирус, един е от Бургас 34 са новите случаи на коронавирус у нас 19 новозаразени с коронавирус у нас, сред тях е и бременна жена Заради сигурността на сезона: Започва масово тестване за коронаворус в Бургас Шеф на РЗИ: Скоро ще се върнем към нормалния начин на живот Доц. Кунчев в Бургас: Ще помогнем и на местния бизнес (Видео) В началото на юни разхлабват още мерки, но маските няма да отпаднат скоро Климатолог: Чистият въздух на морето ще прогони вируса Хоспитализираните с коронавирус у нас вече са под 200, 17 са новите случаи
Тагове
Общински съвет - Бургас коронавирус
Коментари

Още от последните новини