Общински съвет с мести в зала "Бойчо Брънзов", съветниците ще спазват дистанция

Общински съвет с мести в зала

Заседанието на местния парламент ще бъде закрито за граждани и журналисти

Общински съвет - Бургас ще проведе своето месечно заседание в зала "Бойчо Брънзвов" и ще бъде закрито за граждани и медии. Мярката е наложена предвид указанията на Националния и Общинския кризисен щаб за превенция и борба с коронавирусната инфекция (COVID-19).

Съветниците вероятно ще бъдат разположени на седалките за публиката и така ще имат възможност да бъдат на по-голямо разстояние помежду си. През последните месеци заседанията на местния парламнт се провеждаха в зала "Георги Баев" на Морското казино, тъй като в момента се извършва основен ремонт на "Дома на Нефтохимика". 

Очаква се на сесията да бъдат гласувани икономически мерки, които да облекчат гражданите и бизнеса по времето на извънредното положение. 

 

 

Свързани статии
Нови шест случая на Covid-19 в областта Кметът на Бургас: Няма паника в училищата, сигурно ще има и още случаи Равносметка: 80% по-малко чужденци и 8% повече българи по морето през юли 201 са новите случаи на Covid-19 у нас, в Бургаско - 12 Кунчев е против КПП-тата при нова вълна на вируса ЦАУ "Зора" затвори за граждани заради заразен служител Седем са новите случай на Covid-19 в региона 3 са новите случаи на Covid-19 в региона 9 човека от областта са регистрирани с коронавирус 188 новозаразени с Covid-19 в страната
Тагове
Общински съвет - Бургас коронавирус
Коментари

Още от последните новини