Общински съвет с мести в зала "Бойчо Брънзов", съветниците ще спазват дистанция

Общински съвет с мести в зала

Заседанието на местния парламент ще бъде закрито за граждани и журналисти

Общински съвет - Бургас ще проведе своето месечно заседание в зала "Бойчо Брънзвов" и ще бъде закрито за граждани и медии. Мярката е наложена предвид указанията на Националния и Общинския кризисен щаб за превенция и борба с коронавирусната инфекция (COVID-19).

Съветниците вероятно ще бъдат разположени на седалките за публиката и така ще имат възможност да бъдат на по-голямо разстояние помежду си. През последните месеци заседанията на местния парламнт се провеждаха в зала "Георги Баев" на Морското казино, тъй като в момента се извършва основен ремонт на "Дома на Нефтохимика". 

Очаква се на сесията да бъдат гласувани икономически мерки, които да облекчат гражданите и бизнеса по времето на извънредното положение. 

 

 

Свързани статии
Свещеници се включиха в битката срещу COVID-19 157 са новозаразените в Бургаско, почти 4000 в страната 16 медици в Бургас с положителни проби за ковид през последните 24 часа 3 899 новозаразени с ковид от 10 311 теста, 119 души загубиха битката Ковид взе пет жертви в Бургаско, 280 са новите случаи Бургазлии подложени на стрес заради пандемията, съветник иска безплатна психологическа помощ за гражданите Нов скок на новозаразените: Почти 800 повече от вчера 79 са новозаразените бургазлии с COVID-19, три са жертвите в областта Болниците правят списъци на чакащите с COVID-19 3 414 българи са новозаразени с коронавирус
Тагове
Общински съвет - Бургас коронавирус
Коментари

Още от последните новини