Общински съвет с мести в зала "Бойчо Брънзов", съветниците ще спазват дистанция

Общински съвет с мести в зала

Заседанието на местния парламент ще бъде закрито за граждани и журналисти

Общински съвет - Бургас ще проведе своето месечно заседание в зала "Бойчо Брънзвов" и ще бъде закрито за граждани и медии. Мярката е наложена предвид указанията на Националния и Общинския кризисен щаб за превенция и борба с коронавирусната инфекция (COVID-19).

Съветниците вероятно ще бъдат разположени на седалките за публиката и така ще имат възможност да бъдат на по-голямо разстояние помежду си. През последните месеци заседанията на местния парламнт се провеждаха в зала "Георги Баев" на Морското казино, тъй като в момента се извършва основен ремонт на "Дома на Нефтохимика". 

Очаква се на сесията да бъдат гласувани икономически мерки, които да облекчат гражданите и бизнеса по времето на извънредното положение. 

 

 

Свързани статии
903 са новозаразените с ковид за последното денонощие Ангел Кунчев: Трябва да вземем мерки сега, за да не пълним пак болниците 643 са новите случаи на коронавирус 435 са новозаразените с ковид у нас Вирусолог: Коронавирусът не изчезва, продължава да мутира 321 са новозаразените с коронавирус Проф. Христова за ковид: Най-страшното вече е зад гърба ни Новите случаи на ковид у нас отново надхвърлиха 2000 БАН: Броят на заразените е 4-5 пъти по-голям от регистрираните Ето кога сваляме маските
Тагове
Общински съвет - Бургас коронавирус
Коментари

Още от последните новини