Общински съвет с мести в зала "Бойчо Брънзов", съветниците ще спазват дистанция

Общински съвет с мести в зала

Заседанието на местния парламент ще бъде закрито за граждани и журналисти

Общински съвет - Бургас ще проведе своето месечно заседание в зала "Бойчо Брънзвов" и ще бъде закрито за граждани и медии. Мярката е наложена предвид указанията на Националния и Общинския кризисен щаб за превенция и борба с коронавирусната инфекция (COVID-19).

Съветниците вероятно ще бъдат разположени на седалките за публиката и така ще имат възможност да бъдат на по-голямо разстояние помежду си. През последните месеци заседанията на местния парламнт се провеждаха в зала "Георги Баев" на Морското казино, тъй като в момента се извършва основен ремонт на "Дома на Нефтохимика". 

Очаква се на сесията да бъдат гласувани икономически мерки, които да облекчат гражданите и бизнеса по времето на извънредното положение. 

 

 

Свързани статии
БАН: Броят на заразените е 4-5 пъти по-голям от регистрираните Ето кога сваляме маските Бургас и Царево с висок брой новозаразени с ковид Скочиха новозаразените в областта, четири общини с по над 10 нови случая Глътка въздух в региона: Едва 34 новозаразени с ковид, нито един смъртен случаи 88 са новозаразени в Бургаско, лек спад на новите случаи в страната Бургаска област осъмна с нови 110 случая на коронавирус 913 нови случаи на коронавирус у нас 105 нови души в Бургаско са с коронавирус, 1212 общо у нас Отново в изходна позиция: 131 нови случая на ковид в Бургас
Тагове
Общински съвет - Бургас коронавирус
Коментари

Още от последните новини