Обсъждат възможностите за ремонт на опасен пътен участък край Черноморец

Обсъждат възможностите за ремонт на опасен пътен участък край Черноморец - E-Burgas.com

Новият областен управител на Бургас Стойко Танков посети Созопол и Приморско

Областният управител Стойко Танков посети днес община Созопол, където се срещна с кмета на общината Тихомир Янакиев и с кмета на Черноморец Росен Деспов.

Повод на посещението е обезпокоителното положение на пътен участък около Черноморец, за което областният управител беше информиран от кмета на Созопол. По време на срещата, на която присъства и директорът на Областно пътно управление-Бургас инж. Порязов, се обсъди възможността за осъществяване на незабавен ремонт на мостово съоръжение над републикански път II-99 при вход на гр. Черноморец, който е в много лошо състояние и създава предпоставки за възникване на инциденти на преминаващите под и над него.

По-късно същия ден областният управител се срещна и с кмета на община Приморско д-р Димитър Германов. Разговорите, които г-н Танков проведе днес с кметове по места, бяха в посока конструктивно партньорство между държавната и местната власт в решаването на проблеми на местната общественост, както и институционално съдействие за реализирането на важни за черноморските общини проекти
 

Коментари

Още от последните новини