Нови зам.-министри започнаха работа в МРРБ

Нови зам.-министри започнаха работа в МРРБ - E-Burgas.com

Със заповеди на министър-председателя Стефан Янев на длъжността заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството са назначени Иван Шишков и Валентин Граматиков.

Иван Шишков е съветник в политическия кабинет на министъра на регионалното развитие и благоустройството от май 2021 г. до настоящия момент. Преди това дълги години е работил в общинската администрация на Община Драгоман и на Столична община, като включително е заемал длъжностите главен архитект на Община Драгоман и главен архитект на столичните райони „Триадица“ и „Банкя“. Завършил е Университета по архитектура, строителство и геодезия в София.

Валентин Граматиков е дългогодишен финансов мениджър на Националния военен университет „Васил Левски“ в гр. Велико Търново. В същото висше учебно заведение е бил и преподавател. Завършил е Военната академия „Георги Стойков Раковски“ в София. Притежава и образователно квалификационна степен „магистър“ по финанси от Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий“ – гр. Велико Търново.

Свързани статии
Шишков: Трафикът, който поемат малкото ни магистрали, е проблем Шишков инспектира строителството на интерконектора Гърция - България МРРБ: Цената на водата за бургазлии лежи в нивите край Медово (Снимки) 3 млрд. лева от Плана за възстановяване и устойчивост ще са в строителния сектор МРРБ разработва идеен проект за тунел при Прохода на републиката Над половин милиард лева са заложени в програмата за саниране Зам.-мининистър Шишков: Целта е не да се спре пътното строителство, а да е в полза на обществото Одобриха над 2,1 млрд. лева за развитие на общините по ОП "Региони в растеж" Министър Комитова опроверга твърденията за спряно строителство Министър Комитова: Правим всичко възможно да решим проблеми, трупани с години
Тагове
мррб
Коментари

Още от последните новини