Нова пътна акция ни чака през уикенда

Нова пътна акция ни чака през уикенда - E-Burgas.com

Патрули на „Пътна полиция" са разположени на различни точки в страната

Полицията започва масови акции срещу джигитите на пътя. Патрули на „Пътна полиция" са разположени от днес на различни точки в страната, съобщава cross.bg. Преди дни в района на Пловдив бе заловен шофьор, карал с 229 км/ч. към морето.

„Контролът ще бъде засилен най-вече през уикендите. Ще следим за употребата на алкохол и наркотици. Преди дни засякохме шофьор, карал с 119 км/ч. в града. Това поведение застрашава живота на хората", заяви в ефира на „Здравей, България" инспектор Ботьо Гиргинов от „Пътна полиция" - Пловдив. Той призова родителите да возят децата си с колани и детски столчета.

Свързани статии
Тежка челна катастрофа с автобус помрачи северозапада Ограничават движението около гробищата заради утрешната Задушница, ето организацията Заработи новият светофар на Гъбката, от УКОРС подсещат при пресичане Намалиха присъдата на шофьор убил две жени на тротоар в Карнобат Обсъждат как да работят съдилищата в условията на пандемия, за да не буксуват дела Тролейбус потроши два стълба на Околовръстното, двама пътници пострадаха Айтозлия загина в катастрофа на "Тракия" край Карнобат Монтират светофар на "Гъбката" в Бургас Четирима върховни съдии пипнаха коронавирус Трима са пострадалите от катастрофата край Айтос (Снимки)
Тагове
кат пътна полиция трафик
Коментари

Още от последните новини