Нова измама: Мним служител на община Бургас предлага дизенфекция срещу 10 лв.

Нова измама: Мним служител на община Бургас предлага дизенфекция срещу 10 лв.  - E-Burgas.com

За нова измама покрай тежката ситуация с коронавируса у нас сигнализира кмета на Бургас Димитър Николов. Става дума за мъж, който се представя за служител на община Бургас и предлага дезинфекция срещу 10 лв. и издаването на протокол. Случката се е разиграла в хранителен магазин. 

Димитър Николов припомня, че заявките за дезинфекция в хранителни магазини и обществени сгради се приемат от Дезинфекционна станция Бургас, териториалните дирекции и горещите телефони. Дезинфектантите, които община Бургас раздава блоковете са безплатни. 

Бургазлии трябва да бъдат внимателни и да не се поддават на измами, защото освен с парите си, може да останат излъгани и в качеството на услугата. Ако вашият вход има нужда от дезинфекция, може да се обърнете директно към териоториалната дирекция, откъдето ще ви осигурят препарат. Количеството концентрат стига за 20 литра разтвор и позволява входът да бъде пръскат ежедневно по няколко пъти за пропдължителен период от време. 

 

 

Свързани статии
Детска учителка от Русе лепна коронавирус Отново ръст на заболелите с Covid-19, Бургас и Благоевград с най-много нови 16 са новозаразените случаи на коронавирус в Бургаско 81 деца от училища и детски градини са заразени от началото на учебната година Нови шест случая на Covid-19 в областта Кметът на Бургас: Няма паника в училищата, сигурно ще има и още случаи Равносметка: 80% по-малко чужденци и 8% повече българи по морето през юли 201 са новите случаи на Covid-19 у нас, в Бургаско - 12 Кунчев е против КПП-тата при нова вълна на вируса ЦАУ "Зора" затвори за граждани заради заразен служител
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини