Нова измама: Мним служител на община Бургас предлага дизенфекция срещу 10 лв.

Нова измама: Мним служител на община Бургас предлага дизенфекция срещу 10 лв.  - E-Burgas.com

За нова измама покрай тежката ситуация с коронавируса у нас сигнализира кмета на Бургас Димитър Николов. Става дума за мъж, който се представя за служител на община Бургас и предлага дезинфекция срещу 10 лв. и издаването на протокол. Случката се е разиграла в хранителен магазин. 

Димитър Николов припомня, че заявките за дезинфекция в хранителни магазини и обществени сгради се приемат от Дезинфекционна станция Бургас, териториалните дирекции и горещите телефони. Дезинфектантите, които община Бургас раздава блоковете са безплатни. 

Бургазлии трябва да бъдат внимателни и да не се поддават на измами, защото освен с парите си, може да останат излъгани и в качеството на услугата. Ако вашият вход има нужда от дезинфекция, може да се обърнете директно към териоториалната дирекция, откъдето ще ви осигурят препарат. Количеството концентрат стига за 20 литра разтвор и позволява входът да бъде пръскат ежедневно по няколко пъти за пропдължителен период от време. 

 

 

Свързани статии
903 са новозаразените с ковид за последното денонощие Ангел Кунчев: Трябва да вземем мерки сега, за да не пълним пак болниците 643 са новите случаи на коронавирус 435 са новозаразените с ковид у нас Вирусолог: Коронавирусът не изчезва, продължава да мутира 321 са новозаразените с коронавирус Проф. Христова за ковид: Най-страшното вече е зад гърба ни Новите случаи на ковид у нас отново надхвърлиха 2000 БАН: Броят на заразените е 4-5 пъти по-голям от регистрираните Ето кога сваляме маските
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини