Нова измама: Мним служител на община Бургас предлага дизенфекция срещу 10 лв.

Нова измама: Мним служител на община Бургас предлага дизенфекция срещу 10 лв.  - E-Burgas.com

За нова измама покрай тежката ситуация с коронавируса у нас сигнализира кмета на Бургас Димитър Николов. Става дума за мъж, който се представя за служител на община Бургас и предлага дезинфекция срещу 10 лв. и издаването на протокол. Случката се е разиграла в хранителен магазин. 

Димитър Николов припомня, че заявките за дезинфекция в хранителни магазини и обществени сгради се приемат от Дезинфекционна станция Бургас, териториалните дирекции и горещите телефони. Дезинфектантите, които община Бургас раздава блоковете са безплатни. 

Бургазлии трябва да бъдат внимателни и да не се поддават на измами, защото освен с парите си, може да останат излъгани и в качеството на услугата. Ако вашият вход има нужда от дезинфекция, може да се обърнете директно към териоториалната дирекция, откъдето ще ви осигурят препарат. Количеството концентрат стига за 20 литра разтвор и позволява входът да бъде пръскат ежедневно по няколко пъти за пропдължителен период от време. 

 

 

Свързани статии
Отново ръст на заразените с ковид, 566 за денонощие Ковид превзе отново всички общини в областта Девет общини в Бургаско без нито един случай на ковид, но смъртността не отстъпва 544 са новите случаи на ковид в страната, Бургас на второ място 15 нови случая на коронавирус в Бургас 552 са новите случаи на ковид, от днес част от мерките падат 41 са новите случаи на ковид в Бургас, двама са починали 6728 пребориха коронавируса за едно денонощие, 535 са новите случаи Половината област без нито един случай на ковид, за първи път и без починали Четирима души починаха от ковид в Бургаско, само три са общините без нови случаи
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини