Нова измама: Мним служител на община Бургас предлага дизенфекция срещу 10 лв.

Нова измама: Мним служител на община Бургас предлага дизенфекция срещу 10 лв.  - E-Burgas.com

За нова измама покрай тежката ситуация с коронавируса у нас сигнализира кмета на Бургас Димитър Николов. Става дума за мъж, който се представя за служител на община Бургас и предлага дезинфекция срещу 10 лв. и издаването на протокол. Случката се е разиграла в хранителен магазин. 

Димитър Николов припомня, че заявките за дезинфекция в хранителни магазини и обществени сгради се приемат от Дезинфекционна станция Бургас, териториалните дирекции и горещите телефони. Дезинфектантите, които община Бургас раздава блоковете са безплатни. 

Бургазлии трябва да бъдат внимателни и да не се поддават на измами, защото освен с парите си, може да останат излъгани и в качеството на услугата. Ако вашият вход има нужда от дезинфекция, може да се обърнете директно към териоториалната дирекция, откъдето ще ви осигурят препарат. Количеството концентрат стига за 20 литра разтвор и позволява входът да бъде пръскат ежедневно по няколко пъти за пропдължителен период от време. 

 

 

Свързани статии
В началото на юни разхлабват още мерки, но маските няма да отпаднат скоро Климатолог: Чистият въздух на морето ще прогони вируса Хоспитализираните с коронавирус у нас вече са под 200, 17 са новите случаи Коронавирусът продължава да отстъпва - 32-ма излекувани срещу 17 новозаразени у нас Бургаските учители и служители в детски градини бяха тествани за коронавирус, няма нито един заразен 42-ма се излекуваха от коронавирус за денонощието 39 са новите случаи на коронавирус, оздравелите отново са повече Д-р Симидчиев: Ще има нови вълни на Covid-19, но няма да са толкова тежки Три нови жертви на Covid-19, почина 31-годишен мъж от Ямбол 37 са новите случаи на коронавирус у нас
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини