Нова измама: Мним служител на община Бургас предлага дизенфекция срещу 10 лв.

Нова измама: Мним служител на община Бургас предлага дизенфекция срещу 10 лв.  - E-Burgas.com

За нова измама покрай тежката ситуация с коронавируса у нас сигнализира кмета на Бургас Димитър Николов. Става дума за мъж, който се представя за служител на община Бургас и предлага дезинфекция срещу 10 лв. и издаването на протокол. Случката се е разиграла в хранителен магазин. 

Димитър Николов припомня, че заявките за дезинфекция в хранителни магазини и обществени сгради се приемат от Дезинфекционна станция Бургас, териториалните дирекции и горещите телефони. Дезинфектантите, които община Бургас раздава блоковете са безплатни. 

Бургазлии трябва да бъдат внимателни и да не се поддават на измами, защото освен с парите си, може да останат излъгани и в качеството на услугата. Ако вашият вход има нужда от дезинфекция, може да се обърнете директно към териоториалната дирекция, откъдето ще ви осигурят препарат. Количеството концентрат стига за 20 литра разтвор и позволява входът да бъде пръскат ежедневно по няколко пъти за пропдължителен период от време. 

 

 

Свързани статии
Бургас и Царево с висок брой новозаразени с ковид Скочиха новозаразените в областта, четири общини с по над 10 нови случая Глътка въздух в региона: Едва 34 новозаразени с ковид, нито един смъртен случаи 88 са новозаразени в Бургаско, лек спад на новите случаи в страната Бургаска област осъмна с нови 110 случая на коронавирус 913 нови случаи на коронавирус у нас 105 нови души в Бургаско са с коронавирус, 1212 общо у нас Отново в изходна позиция: 131 нови случая на ковид в Бургас 910 новозаразени у нас, най-много в София и Бургас 66 нови случая на ковид в Бургас, четири общини без нито един нов случай
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини