Нов случай на коронавирус в Бургас, 30 са вече излекуваните в страната

Нов случай на коронавирус в Бургас, 30 са вече излекуваните в страната - E-Burgas.com

За нов случай на коронавирус в Бургас съобщи ген. Мутафчийски на брифинга тази сутрин. Подробности за него очаквайте по-късно. Общо заразените у нас вече са 477 души, като за последното денонощие са 28. Излекуваните от коварния грип пък вече са 30.

Новият смъртен случай е мъж на 81 години от Стара Загора с декомпенсиран диабет. Той е приет за лечение преди седмица. Средната възраст на починалите е 62 години. 179 са общо приетите на болнично лечение. 20 са интубирани. Заразените от медицинския персонал вече са 21 човека.

Свързани статии
Ивайло Мирчев: Време е да им кажем "довиждане" на ГЕРБ в големите градове Христо Иванов: Приемането на еврото гарантира забогатяване на страната 903 са новозаразените с ковид за последното денонощие Ангел Кунчев: Трябва да вземем мерки сега, за да не пълним пак болниците 643 са новите случаи на коронавирус 435 са новозаразените с ковид у нас Вирусолог: Коронавирусът не изчезва, продължава да мутира 321 са новозаразените с коронавирус Проф. Христова за ковид: Най-страшното вече е зад гърба ни Новите случаи на ковид у нас отново надхвърлиха 2000
Тагове
коронавирус българия
Коментари

Още от последните новини