Нов скок на новозаразените: Почти 800 повече от вчера

Нов скок на новозаразените: Почти 800 повече от вчера - E-Burgas.com

Отново се наблюдава скок на новозаразените с коронавирус у нас, сочат данните на единния информационен портал, обновени току-що. За последните 24 часа новорегистрираните случаи на заболели с COVID-19 е 4212  - с 798 заразени повече от вчера. Така общата бройка на заболелите до момента е почти 95 хиляди души, а на активните 50,9 хиляди.

Припомняме, че в областта вирусът най-много върлува в Бургас, Айтос и Карнобат.

Вчера здравният министър разкри, че няма недостиг на медикаменти по болниците и аптечната мрежа в страната, след като обществото масово започна да се запасява с лекарства. Костадин Ангелов лично направи проверка и сподели че единствено има временна липса на някои хранителни добавки, които се използват за профилактика и за увеличаване на имунитета.

 

Свързани статии
Бургас и Царево с висок брой новозаразени с ковид Скочиха новозаразените в областта, четири общини с по над 10 нови случая Глътка въздух в региона: Едва 34 новозаразени с ковид, нито един смъртен случаи 88 са новозаразени в Бургаско, лек спад на новите случаи в страната Бургаска област осъмна с нови 110 случая на коронавирус 913 нови случаи на коронавирус у нас 105 нови души в Бургаско са с коронавирус, 1212 общо у нас Отново в изходна позиция: 131 нови случая на ковид в Бургас 910 новозаразени у нас, най-много в София и Бургас 66 нови случая на ковид в Бургас, четири общини без нито един нов случай
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини