Мисис Бургас Надя Недялкова с безплатна лекция по системата Дейл Карнеги

Мисис Бургас Надя Недялкова с безплатна лекция по системата Дейл Карнеги  - E-Burgas.com

Красивата бургазлийка ще представи уменията за постигане на успех утре в Гранд хотел и СПА "Приморец"

Мисис Бургас 2017 Надя Недялкова е лектор в изложението за Световно образование, което се провежда тази есен в големите градове на страната.

Темата, която представя на младите хора на възраст от 16 до 20 години и техните родители, е за уменията за постигане на успех по системата на Дейл Карнеги. Самата Надя е възпитаник на Дейл Карнеги обученията. Благодарение на тренингите, които е преминала именно там, тя е многократен носител на отличието "Мениджър на годината" в международния финансово-застрахователен холдинг, в който започва работа като финансов съветник преди 14 години, а сега заема позицията на търговски директор. Приромняме ви, че тази пролет завоюва и титлата на най-красивата омъжена жена в морския ни град. 

"Неслучайно един от най-богатите и успешни хора в света - Уорън Бъфет, държи в кабинета си дипломата от завършения Курс на Дейл Карнеги, вместо тази от университета. Вещите, които подаряваме на любимите си хора, губят стойност почти мигновено, след като ги придобием. Инвестицията в качествено обучение е нещо, което ще има значение и след 10 години, за разлика от марката на смартфона ми днес. Иска ми се да имах възможността да изкарам тези обучения още като ученичка - дори в най-интелигентната и образована среда те дават несравнимо предимство", споделя личния си опит красивата бургазлийка, която е юрист по образование. 

Събитието е безплатно и ще се проведе в Гранд хотел и СПА Приморец във вторник, 3 октомври, от 13 ч. Предварителна регистрация не се изисква. 

Галерия
Коментари

Още от последните новини