Мария Нейкова връща приемните в региона, първата среща с граждани е в Сунгурларе

Мария Нейкова връща приемните в региона, първата среща с граждани е в Сунгурларе - E-Burgas.com

Областният управител  Мария Нейкова възобновява изнесените приемни за граждани по населени места. Първата такава приемна ще проведе в гр. Сунгурларе на 18 август /четвъртък/ от 11.00 ч.

Записванията се извършват на телефон 056 894149 всеки работен ден.
По време на срещите гражданите ще имат възможност да зададат своите въпроси и поставят проблеми, касаещи населеното място, общината и областта. Приемният ден ще се осъществи в залата на Общински съвет Сунгурларе.

Инициативата има за цел да улесни гражданите в населените места извън Бургас.

Свързани статии
Мария Нейкова: За два месеца постигнахме успех по няколко важни за Поморие теми Започва брегоукрепването на Централния плаж в Царево КЗП с приемна за граждани в Созопол Мария Нейкова попари фирмата с незаконните чадъри и шезлонги в Несебър Мария Нейкова: Договорите за водно спасяване трябва да се подписват преди сезона Проф. Мария Нейкова встъпи в длъжност като областен управител След сигнали от граждани: Разпоредиха проверка на Поморийското езеро Областна управа-Бургас: ВиК активите да преминат към Регионалното министерство Мария Нейкова настоява Несебър да получи финансиране за реконструкция на Стария град Областният управител ще настоява за нова художествена галерия в Бургас
Тагове
мария нейкова приемна
Коментари

Още от последните новини