Малките футболисти от ДФК"Звездичка" се върнаха на терена

 Малките футболисти от ДФК

При спазване на всички препоръки от РЗИ Бургас, малките футболисти от ДФК "Звездичка" се върнаха на терена и стартираха с усилени тренировки.

 Треньорите от клуба споделиха, че децата са спазвали стриктно програмите си в он-лайн тренировките . Целият екип на ДФК"Звездичка" разработи тренировъчни модули за тренировки в домашни условия и ги предостави на своите възпитаници . Децата показаха силно развито чувство на отговорност и следваха всички дадени предписания, което бе документирано на клипчетата, заснети от техните родители. Благодарение на изградената методика, децета се върнаха на терена без излишни килограми.

Въпреки  усложнената обстановка от епидемията, клубът работи върху различни направления, осигурено е  ново оборудване за тренировки -стени за двойно подаване и професионални футболни врати.

 Треньори и родители на деца от школата заедно са транспортирали и монтирали новото оборудване.

Част от родителите  са отделили от своето време и са  помогнали за  обновяването  на спортната площадка в ДГ "Морска звезда", където е подменена тревната настилка.

Ръководството на ДФК"Звездичка", както и това на детско учебно заведение " Морска звезда" използва настоящия случай да изкаже искрените си благодарности към всички които се включиха!

 

Коментари

Още от последните новини