"Мъжът на жена ми" разсмива Бургас на 3-ти ноември

Един от най-талантливите актьори и режисьори на нашето съвремие Мариус Куркински гостува за пореден път в Бургас с постановката си  "Мъжът на жена ми".
Много смях и философски размисли очакват зрителите, които ще гледат постановката на Мариус Куркински, в която сериозните неща от живота са погледнати от смешната им страна. Това е разказ за оцеляването на една жена, изоставена още като дете. Главната женска роля е поверена на Мария Сапунджиева, а в ролите на мъжете, които се борят за любовта й, се превъплъщават  познатият ни от „Под прикритие” и не само Кирил Ефремов и „столичанинът в повече” Ненчо Илчев.
Именно те ще завържат интрига на сцената и ще си разменят болезнените реплики от творбата на един от най-големите хърватски драматурзи.
Техните герои са хора, които са имали много трудности в живота си, но намират сили да продължат, въпреки болката. Те пресъздават с много хумор и най-тежкия момент от битието си. Мариус споделя,че  пиесата не може да се нарече точно комедия, но екипът е акцентирал именно на смешните неща от битието ни. Дори и изневярата е погледната от странно-смешния ъгъл. Комедия, в която персонажите живеят греховно и го съзнават. Достигат много прозрения, а не се променят. Още в самото заглавие има сигнал за интересно, атрактивно, но опасно съществуване. Възможно ли е жена ми да си има мъж?! Защо се стига до такава натрапчива и "шантава" ситуация? Къде са причините? В политическия преход, в трудното оцеляване, в тайните на любовта? Или че няма кой да надникне в моята душа, в стаята на моето детство?!

СПЕКТАКЪЛЪТ ЩЕ СЕ ИГРАЕ НА 3  НОЕМВРИ ОТ 19ч. НА СЦЕНАТА НА ДНА.

БИЛЕТИ ВЕЧЕ СЕ ПРОДАВАТ НА КАСА”ЧАСОВНИКА” .

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ТЕЛ:0894/898-098-Маруся Русева-организатор/Арт ателие/

Коментари

Още от последните новини