Любимата бургаска група „Горещ пясък” с безплатен концерт на „Охлюва” тази неделя

Любимата бургаска група „Горещ пясък” с безплатен концерт на „Охлюва” тази неделя - E-Burgas.com

Концертът е подарък за жителите и гостите на Бургас от Медицинска лаборатория „ЛИНА”, която отбелязва  20  години от своето основаване

Медицинска лаборатория „ЛИНА” отбелязва 20 години от своето основаване с поредица събития за жителите и гостите на Бургас. След като на 1-ви юни зарадва децата с безплатен вход в авиомузея, е ред на концерт на една от любимите бургаски групи. 

„Горещ пясък" ще пеят при вход свободен тази неделя, 9-ти юни, от 19:30ч. на открита сцена „Охлюва”.

„Нека празнуваме заедно с едни от най-обичаните хитове от последните две десетилетия, изпълнени от невероятната Стефка Емилова и музикантите от „Горещ пясък”. С концерта искаме да благодарим на всички, които са с нас през тези 20 години”, споделят  от медицинска лаборатория „ЛИНА”.

Инициативите за двадесетата годишнина на „ЛИНА” продължават на 15-ти юни с детски концерт на Арт център „Точно време” от 19:00ч. на открита сцена „Охлюва” и на 18-ти юни от  19:00ч. в ДНА с представлението „Приятелство горещо и още, още” на  малчуганите от школа „Талантино”. За всички събития е обявен вход свободен. При лошо време концертите, предвидени за открита сцена „Охлюва”,  ще се състоят в Културен център „Морско казино" - Бургас.

Повече за лаборатория „ЛИНА” и нейната социална мисия

Лаборатория „ЛИНА” е първата, която насърчи профилактиката на основни заболявания, като въведе  месечни кампании и безплатни скринингови изследвания, които са достъпни за всички и позволяват на много хора да се погрижат за здравето си. Благодарение на „ЛИНА” млади лекари не само се завръщат в родния Бургас, но избират да останат и работят в България. Лабораторията е акредитирана  от Министерството на здравеопазването и е база за специализация по специалностите: „ „Клинична лаборатория”, „Микробиология”,  „Вирусология” и „Паразитология”. В момента в „ЛИНА” специализират шестима млади лекари.

Коментари

Още от последните новини