Лидерът Нефтохимик посреща Загорец днес без двама титуляри

Лидерът Нефтохимик посреща Загорец днес без двама титуляри - E-Burgas.com

В предстоящия кръг на Югоизточната Трета лига Нефтохимик ще спори за трите точки със силния тим на Загорец /Нова Загора/. Срещата е днес от 17:00 ч., на стадион Лазур. Старши-треньорът на „шейховете“ Диян Петков няма да може да разчита на двама от най-опитните си футболисти за срещата – Цветомир Цонков и Николай Костов, разпространиха от клуба.

Цонков е с разстежение на бедрото от миналата седмица и по всяка вероятност ще почива още поне десет дни. Костов получи травма на последния мач срещу Хасково и от началото на седмицата пропуска тренировките на тима. Очаква се от следващия понеделник да започне индивидуална подготовка. Последното си занятие, преди домакинството на Загорец, „шейховете“ проведоха днес, на терена в спортен център Изгрев.

Билетите за мача ще бъдат, както обикновено, на цена от 3 лв, а пенсионери, ученици и родители, придружаващи децата си до 16-годишна възраст, ще влизат без вход на стадиона. Един час преди началото ще бъдат отворени два пункта за продажба на билети – при първи вход и при входа на бариерата.

Коментари

Още от последните новини