Либеро на "Нефтохимик 2010" ще дебютира в националния

Либеро на
Снимка bgvolleyball.com

Либерото на бургаския шампион "Нефтохимик 2010" получи дебютна покана за националния отбор на България по волейбол, информира специализираният портал BGvolleyball.com. Младият талант е хванал окото на Силвано Пранди и попада в разширения му състав, заедно с Мартин Кръстев от "Дунав". Отимик състава на клубния ни шампион очаквано попадат още две имена - посрещачът Георги Петров и центърът Илия Петков.

Мъжкият национален отбор по волейбол ще се събере на лагер, въпреки че няма да има официални мачове през тази година. От Европейската конфедерация решиха европейската квалификация да се проведе през януари в Израел и така отпадна възможността за турнир в България.

Старши треньорът Силвано Пранди и помощникът му Николай Желязков селектираха 17 състезатели, които ще тренират в София между 22 юни и 15 август. При събирането на отбора ще бъдат направени тестове за Covid-19 на всички играчи и служебни лица. Ако всички са отрицателни, още във вторник ще стартират заниманията. По програма през първите две седмици ще се наблегне само на физическата подготовка с фитнес и лека атлетика.

Свързани статии
"Дея Спорт" с бележит обрат в Стара Загора Високо напрежение в "Дея Спорт", старши треньорът Венцислав Симеонов напусна тренировката "Дея спорт" продължава в Чалъндж къп срещу "Олимпиакос" "Дея Волей" е на 2 гейма от 1/8 финал в Чалъндж къп Безплатен вход и много наградаи за мегадербито "Дея" - "Хебър" Волейболният "Дея Спорт" дебютира в евротурнирите в Лас Палмас Шест водещи хандбални отбора идват в Бургас на турнира в памет на Тодор Хънков Намалиха отборите във волейболното първенство, "Нефтохимик" и "Дея" ще се борят за върха Повече дивеч у нас: Най-голям ръст има при елен лопатар и дива свиня Николай Желязков вече е треньор на Левски
Тагове
волейбол лига нефтохимик 2010 национали
Коментари