Летни намаления и през август в аптеки „Фаркол“

Летни намаления и през август в аптеки „Фаркол“  - E-Burgas.com

За всекиго по нещо, и то на доста изгодна цена, може да намерите в августовските промоции на аптеки „Фаркол“. Сред продуктите с намаление са таблетки и сашета срещу стомашни разстройства, балансиране на чревната микрофлора, антидиарични продукти, медикаменти при алергични състояния, при венозно-съдови нарушения, при възпаления и вирусни заболявания, и много други. Промо цените им са валидни от 1 до 31 август.

ТРИ НА ТОП ЦЕНИ този месец е събрал три продукта на „Допелхерц“ - „Актив Магнезий“ с удължено освобождаване срещу умора, мускулни схващания и нормална функция на нервната и сърдечно-съдовата система,  „Систем Колаген“ – за здрави стави и красива кожа, с най-висока доза колаген 1100 мг, „Протефикс“ – фиксиращ крем, с който ще забравите за неудобствата на зъбните протези.

 В сезона на така наречения летен грип е добре да имате вкъщи или в чантата при пътуване някои основни медикаменти. Като например „Стоперан“ - капсули, които ще ви помогнат при разстройство, „Стоперан Хидра“ под формата на сашета пък се прилага и при диария, и при повръщане. За нормализиране на чревната микрофлора е подходящ „Биобаланс“, който е в две разновидности - за деца и възрастни.  Освен тях, сега с намаление в аптеки „Фаркол“ са и капсули „Ваконтил“ при остра и хронична диария, таблетки „Ролетра“, които ще ви отърват от алергиите, билковите таблетки  „Комфортекс“ този месец пък са в промо пакет 1+1 подарък. На изгодна цена са още таблетките „Флебодия“, които повишават тонуса на мускулите на стените на вените и защитават малките кръвоносни съдове, „Детралекс“ при венозно-съдови нарушения и хемороиди и много други, сред които и апарат за кръвно налягане. НА ФОКУС този месец е „Ацетизал“ при болка, фиблитет, възпаление.

Повече подробности за акцията може да научите на www.farkol.bg или на фейсбук-страницата на аптеки „Фаркол“.          

        

Коментари

Още от последните новини