Кметът на Бургас: Носете добродетелите в сърцата си и всеки ден намирайте поводи за радост и усмивка

Кметът на Бургас: Носете добродетелите в сърцата си и всеки ден намирайте поводи за радост и усмивка - E-Burgas.com

По повод големия христиански празник Рождество Христово, кемтът на Община Бургас отправи поздрав към бургазлии. В него се казва:

Скъпи съграждани,

Честито Рождество Христово!

В тази тиха и съкровена вечер, когато честваме раждането на младенеца, искам да Ви пожелая здраве, щастие, благоденствие и да прекарвате повече време със семействата и близките си.

Бъдете по-добри и всеотдайни към околните, уважавайте чуждите успехи и се радвайте повече, когато дарявате, отколкото когато получавате. Желая ви много щастливи и безгрижни мигове в уюта на Вашия дом.

Чествайки чудото и тайнството на Рождество Христово, трябва да вярваме, че не само на Коледа стават чудеса. Вярвайте в тях и сбъдвайте мечтите си през цялата година. Носете добродетелите в сърцата си и всеки ден намирайте поводи за радост и усмивка.

Сигурен съм, че всеки от вас с нетърпение очаква да седне край пълната с коледни лакомства и изкушения трапеза, заедно с най-близките си хора, но нека преди това да се помолим на Бог да пази нашите семейства и да ни дари с надежда, че наближаващата 2019-та година ще бъде по-добра, по-благосклонна и щедра за всеки от нас.

Още веднъж, Ви пожелавам здраве, късмет, успехи и радост във всеки дом!

Весела Коледа!

 

ДИМИТЪР НИКОЛОВ

КМЕТ НА ОБЩИНА БУРГАС

Коментари

Още от последните новини