Кауза! Аптеки „Фаркол“ с грижа за децата на Бургас

Кауза! Аптеки „Фаркол“ с грижа за децата на Бургас - E-Burgas.com

Бургаско училище, детска градина и спортен клуб  ще спечелят по 1000 лв. от „Заедно сме полезни повече“ 

Едно училище, една детска градина и един спортен клуб от Бургас имат шанса да спечелят по 1000 лева в инициативата „Заедно сме полезни повече“, организирана от най-голямата местна аптечна верига „Фаркол“.

Всеки желаещ да подкрепи каузата може да го направи с покупка на минимална стойност 25 лв. в шестте градски аптеки от веригата, пускайки касовия бон с името на любимото си учебно заведение или спортен клуб в една от трите кутии до 24 ноември. Победителите ще бъдат определени на лотариен принцип на 29 ноември. Инвестирайки спонсорството от по 1000 лева в подобряване на материалната база и учебния процес организаторите се надяват подрастващите да учат и спортуват в още по-добри условия.

В рамките на инициативата, която е по повод 25-годишнината на аптеки „Фаркол“, ще бъдат раздавани и много подаръци. Това ще става в определени „Часове на изнанадите“, в които клиентите, освен с покупка на стойност 25 лева, ще си тръгват и с подаръчни торбички. Повече за кампанията може да научите на www.farkol.bg или в страницата на „Фаркол“ във фейсбук.

Коментари

Още от последните новини