Карнобатлии дават онлайн идеи и предложения за развитието на града си

Карнобатлии дават онлайн идеи и предложения за развитието на града си  - E-Burgas.com

Карноатлии вече могат да дават идеи и предложения за развитието на общината си, като вземат участие в специална анкета, която е част от Плана за интегрирано развитие за периода 2021-2027 г.

Този план е основен инструмент за планиране, програмиране, управление и ресурсно осигуряване на развитието на общината през следващите 7 години. "Вашето участие в изработването на плана би гарантирало качеството и реалистичността му. Това може да стане чрез попълване на настоящата анкета и участие в последващите обществени обсъждания на плана, за което можете да заявите желанието си чрез посочване на координати за връзка с Вас в края на анкетата", казват от общината.

Предвид създадената извънредна COVID-ситуация и липсата на възможност за анкета на живо и/или провеждането на работни срещи, попълването на анкетата, е от особена важност за качественото и навременно изработване на плана.

"Бъдете активни и отговорни към местното развитие!", призовават от местната администрация.

ЛИНК КЪМ АНКЕТАТА

Свързани статии
Влакът за София блъсна камион до жп гарата в Карнобат (Снимки) ТИР катастрофира между Зимница и Карнобат Жена загина в пожар в карнобатско село Защо в карнобатските села благодарят на депутатите от ГЕРБ Роднини поемат грижите за децата на починалата родилка от Карнобат Карнобатско село се оплака от мръсна вода, ВиК чака нормализиране на времето Альоша от Карнобат, който уби брат си с ножица, шокира с подробности Търсен от Интерпол бе заловен в карнобатско село Двойно повече случаи на ковид в Карнобат и Айтос, рекорден ръст в цялата област Млад мъж от Карнобат изгори къщата си в опит да се стопли
Тагове
карнобат
Коментари

Още от последните новини