Карнобатлии дават онлайн идеи и предложения за развитието на града си

Карнобатлии дават онлайн идеи и предложения за развитието на града си  - E-Burgas.com

Карноатлии вече могат да дават идеи и предложения за развитието на общината си, като вземат участие в специална анкета, която е част от Плана за интегрирано развитие за периода 2021-2027 г.

Този план е основен инструмент за планиране, програмиране, управление и ресурсно осигуряване на развитието на общината през следващите 7 години. "Вашето участие в изработването на плана би гарантирало качеството и реалистичността му. Това може да стане чрез попълване на настоящата анкета и участие в последващите обществени обсъждания на плана, за което можете да заявите желанието си чрез посочване на координати за връзка с Вас в края на анкетата", казват от общината.

Предвид създадената извънредна COVID-ситуация и липсата на възможност за анкета на живо и/или провеждането на работни срещи, попълването на анкетата, е от особена важност за качественото и навременно изработване на плана.

"Бъдете активни и отговорни към местното развитие!", призовават от местната администрация.

ЛИНК КЪМ АНКЕТАТА

Свързани статии
80-годишна баба се преобърна с Дачията си край Карнобрат Тежко ПТП в Карнобат, автомобил се обърна по таван МВР със спецакция срещу лихвари в Карнобат Заваръчни дейности по покрива на училището в Карнобат предизвикали пожара? Пожар пламна в карнобатско училище, местни и айтоски огнеборци гасиха пламъците Съдия Татяна Станчева-Иванова отново оглави Районния съд в Карнобат Влакът за София блъсна камион до жп гарата в Карнобат (Снимки) ТИР катастрофира между Зимница и Карнобат Жена загина в пожар в карнобатско село Защо в карнобатските села благодарят на депутатите от ГЕРБ
Тагове
карнобат
Коментари

Още от последните новини