Карнобатлии дават онлайн идеи и предложения за развитието на града си

Карнобатлии дават онлайн идеи и предложения за развитието на града си  - E-Burgas.com

Карноатлии вече могат да дават идеи и предложения за развитието на общината си, като вземат участие в специална анкета, която е част от Плана за интегрирано развитие за периода 2021-2027 г.

Този план е основен инструмент за планиране, програмиране, управление и ресурсно осигуряване на развитието на общината през следващите 7 години. "Вашето участие в изработването на плана би гарантирало качеството и реалистичността му. Това може да стане чрез попълване на настоящата анкета и участие в последващите обществени обсъждания на плана, за което можете да заявите желанието си чрез посочване на координати за връзка с Вас в края на анкетата", казват от общината.

Предвид създадената извънредна COVID-ситуация и липсата на възможност за анкета на живо и/или провеждането на работни срещи, попълването на анкетата, е от особена важност за качественото и навременно изработване на плана.

"Бъдете активни и отговорни към местното развитие!", призовават от местната администрация.

ЛИНК КЪМ АНКЕТАТА

Свързани статии
Търсен от Интерпол бе заловен в карнобатско село Двойно повече случаи на ковид в Карнобат и Айтос, рекорден ръст в цялата област Млад мъж от Карнобат изгори къщата си в опит да се стопли Педагози от Карнобат получиха нови знания за работа с незрящи деца Ало измамници искат 4 900 лв. за лечение на COVID-19 в Карнобат Намалиха присъдата на шофьор убил две жени на тротоар в Карнобат Президентът Румен Радев идва в Карнобат за празника на града Убиецът Алекси от Церковски отива на съд Отвориха за движение магистралата край Карнобат Влекач изсипа каси с бира на "Тракия" край Карнобат и затвори магистралата (Снимки)
Тагове
карнобат
Коментари

Още от последните новини