Жега и днес, източен вятър вдига вълни до 3 бала в морето

Жега и днес, източен вятър вдига вълни до 3 бала в морето - E-Burgas.com

Слънчево и горещо ще е времето днес, ще духа слаб вятър. Максималните температури ще са между 30 и 35 градуса, в София около 31, според прогнозата на НИМХ, публикувана в OFFnews.bg.

Над планините също денят ще започне със слънце, повече облаци ще има следобед. На отделни места ще превали. На 1200 метра термометрите ще се качат до около 24, а на 2000 метра – около 17 градуса. 

Източен вятър ще вдига вълни до 3 бала в морето, но водата ще е топла - 26-27 градуса. На брега пък максималната температура ще стигне до 30 градуса. 

Утре в следобедните часове започва да прониква по-хладен въздух, над Западна България ще се развие купеста облачност, но само на отделни места ще превали. Захлаждането ще се усети по-сериозно в началото на новата седмица. 

Свързани статии
Ветровито време и днес Ветровито днес, с валежи главно в планините И днес разкъсана облачност, до 4 градуса по морето Облачна събота с дъжд в източните райони Облачното и дъждовно време остава и днес Слънчев уикенд, но истинската зима се задава Времето остава топло и днес Слънчево и топло време по Черноморието Предимно слънчево време на Коледа Облачно и ветровито време в неделя
Тагове
време прогноза
Коментари

Още от последните новини