Игри и забава за бургаските деца на 1 юни

Игри и забава за бургаските деца на 1 юни - E-Burgas.com

Центърът за подкрепа на личностното развитие подготвя специална програма за всички деца от Бургас и техните родители по повод Първи юни. 
Празничната програма за Деня на детето стартира в 17:00 часа на "Охлюва"в Морската градина. Специални гости ще бъдат танцови и вокални  състави от ОДК - Варна. За доброто настроение ще се погрижат и Детски фолклорен танцов ансамбъл "Радост", Детска фолклорна формация "Шарени гайтани", Вокална група "Небесни звънчета".

Организатори на празника са Община Бургас, Центърът за подкрепа на личностното развитие, Фондация "За нашите деца", фирма "Компас" ЕООД  и Културен център "Морско казино".

В шоу програмата са включени изпълнения на аниматори, много и забавни игри, фокуси, танци и по желание на всеки присъстващ - рисунка на лице. Спонсорът на празника - фирма "Компас" ЕООД, ще почерпи всички присъстващи  с вкусни и здравословни детски пастети. 

На 1 юни от 18:00 часа в Експоцентър "Флора" ще се проведе награждаване на победителите в конкурса за рисунка "Аз, моят град и морето", организиран от Ротари клуб "Бургас - Пиргос" и ЦПЛР-Бургас. Детският празник ще продължи с празнична програма, подготвена от детските градини, които изучават английски език.

Коментари

Още от последните новини