Гранд Хотел и СПА Приморец посреща Нова Година с плеяда звезди начело с Васил Найденов

Гранд Хотел и СПА Приморец посреща  Нова Година с плеяда звезди начело с Васил Найденов - E-Burgas.com

Стил и лукс за празниците! Резервирай с 15% отстъпка до 15-ти октомври и 10% отстъпка до 30-ти октомври

Гранд Хотел и СПА Приморец, Бургас по традиция, изпраща старата година с бляскаво парти, в компанията на знакови имена и много гости. Тук луксът и класата са неизменни, защото държим винаги да предлагаме най-доброто. Оставаме верни на този принцип и тази зима и за новогодишните празници сме приготвили куп забави.

Изненадите започват с посрещането на гостите на 30 декември със специален уелкъм коктейл, допълнен с различни сюрпризи. По-късно, от 22.30 часа стартира знаково Warm Up Party със специални гости Георги Милчев-Годжи, Борис Солтарийски и Цветелина Грахич. Вечерта обещава да е незабравима!

На 31 декември, в новогодишната нощ, за доброто настроение на гостите, ще се грижи цяла плеяда звезди. Водещ на атрактивния празник, ще е колоритният Драго Драганов. Очакват Ви многобройни игри, изненади, музикални изпълнения от популярни лица. Обещаваме, че няма да скучаете нито за миг. Ще посрещнем Новата Година със заря. После - на сцената излиза великият Васил Найденов. Обичани хитове ще се леят в живо изпълнение на най-добрия български естраден изпълнител. Да приветстваш Новата Година в такава компания е привилегия и обещаващо начало на 2017г.

Разбира се, на празник - като на празник. Храната за сетивата ще допълни 6-степенна специална новогодишна вечеря, дело на кулинарния изкусител шеф Ивелин Кръстев. Класни напитки за всеки вкус ще допълват изтънчените деликатеси.

Гостите, избрали класата на Гранд Хотел и СПА Приморец за Нова Година, имат възможност да се възползват и от отличената с награди СПА зона. На тяхно разположение без допълнително заплащане са вътрешния басейн, сауна, арома сауна, парна баня, джакузи, солено езеро, релакс зона. Можете да избирате между пакети с различна продължителност, включващи от една до пет нощувки. Резервирате ли до 15-ти октомври – получавате отстъпка от 15% и 10% отстъпка до 30-ти октомври.

Новата година е ново начало. Посреща се бляскаво, с надежда за по-добър и успешен живот, за здраве и благоденствие. Да поставим разкошно начало заедно, в добра компания, в Гранд Хотел и СПА Приморец под звуците на класна музика и светлините на пъстра заря. Здравей 2017г!

Галерия
Коментари

Още от последните новини